Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan csatlakozhatnék a...

Hogyan csatlakozhatnék a Magyar Gárdához?

Figyelt kérdés
18 éven alul.
2011. aug. 31. 14:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom ki pontozott le...délután óta most nézem meg először, de!

ma 18:51

ma 18:57

ezt a kettőt én pontoztam le...nem ezt kérdeztem bocs. Mellesleg nem nyilvánítok véleményt rólatok, mert nem ismerlek titeket, úgyhogy kérlek ti se ítélkezzetek rólam ha nem tudjátok ki vagyok. Az aztán meg nem érdekel, hogy mikor ki tiltotta be. Mai napig működik. Akkor?

2011. aug. 31. 20:17
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
Engem is lepontoztak, mert érdekelt, hogy miért szeretnél belépni. De hát ilyenek az emberek. Nem mondom, hogy nem kell velük foglalkozni, mert én pont a butaságot szeretném megszűntetni. Meg az indulat vezérelte eszméket.
2011. aug. 31. 20:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha tudnátok mi a Gárda akkor tudnátok, hogy a ti általatok felvetett cselekmények alapján nem lehetne valaki gárdista. Cigány és izraelita bajtárs is található a sorainkban.

2. A Magyar Gárda Egyesület lett betiltva a Magyar Gárda Mozgalom működését a tavaly októberi döntése alapján a Legfelső Bíróság engedélyezte a működését. Csak a fekete mellényű öltözékét, megfélemlítő módon, nyilvános rendezvényen, nagy létszámban, katonai alakzatban használni tilos. Vagyis, ha a Gárda mellényét esküvőn fórumon használhatja. Nyilvánosan mellény nélkül ugyan úgy tevékenykedhet, mint régebben. Ráadásul az öltözékükben nyilvánosan is megjelenhetnek csak nem katonai alakzatban, menetben.

Pl.: Amennyiben a Gárda tagjai fekete bakancs , fekete nadrág fehér ing és fekete sapkafelszerelésben jelenik meg, akkor szabályosan tevékenykedhet. Ez történt augusztus 28-án a XII. kerületi Turul szobornál, mikor a gárdisták a Mozgalom 4.születésnapjára emlékeztek.

Rendőrök semmit se tudtak csinálni.

2011. szept. 5. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!