Szerintetek mi lesz a jövője M. O-nak politikai szempontból?
Lehetséges, de felesleges.
Felkészülni mindíg a rosszabbra kell, és közben reménykedni, hogy nem következik be.
Szerintem, hogyha az orbáni politika sikertelen marad, akkor tovább sodródhat a politika a szélsőjobb felé.
Hogyha pedig sikerül, akkor marad az, ami van, lassú gazdasági növekedéssel.
A baloldal felemelkedésének jelenleg kicsi az esélye.
nekem ez, hogy bal meg jobb oldal nem mond túl sokat azon kívül, hogy hol ülnek, és a szélső jobb az erőteljesen rasszista. ennyi a max tudásom erről
de mit gondolsz, továbbra is marad ugyanez a helyzet? esetleg rosszabb lesz? vagy jobb?
tönkre fog menni a gazdaság?
Csak a saját véleményemet mondom.
Szerintem au EU lett volna a legjobb, főleg, ha kiépült volna egy szövetségi köztársaság. Sajnos ezt a nacionalizmus gátolta. Mivel látszik, hogy az Eu vergődik biztosra mondható, hogy felbomlik(sajnos). Mivel Magyarország annyira jelentéktelen, ezért biztos vagyok benne, hogy valamelyik nagyhatalom beolvasztja. A németek és az oroszok felosztják a kontinenst, szerintem. Úgyhogy 100-200 év és olyan, hogy magyar nem lesz(sajnos).
hát inkább a németek, azok szerintem még mindig jobbak, mint az oroszok
akkor ne hívjanak magyarnak, de a gyerekeknek egyszer ha lesznek, esetleg bízhatnak egy jobb jövőben, németként?
ma 08:39
ha tönkre megy az ország, azt mégis hogy kell elképzelni?
"akkor ne hívjanak magyarnak, de a gyerekeknek egyszer ha lesznek, esetleg bízhatnak egy jobb jövőben, németként?"
Hát igen, a bretonok(kelta) is beolvadtak Franciaországba, ma már franciának vallják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!