2050-re mennyi lesz Magyarország népessége ha ilyen ütemben csökken, és milyen arányban lesznek a kisebbségek?
18:24! Ez így lesz, röhögj csak!
Amúgy Zsidó, cigány kínai, meg indiai és fekete-afrikaiak!
ma 18:39
És hogyan tettél szert erre az értékes, titkos tudásra?
ma 19:13
Nyugdíjas kb. 2,5 millió, gyerek attól függ, ki számít gyereknek. 24 éves kor alatt lesz kb. 1,5 millió. Akkoriban a munkaképes kor kb. 25-70 év lesz.
19:14 a Spirituális átalakulásról a Drunvalo előadásból (ő azon kevés fehér emberek egyike, akit a maják befogadtak maguk közé, az EZO újsághoz járt a DVD-je!)
Magyar hazánk további sorsáról különböző helyekről szerzet információ segítségével és a józan eszemmel!
Írtani nem kell őket, bármennnyire rühellem őket. De a k..szot segélyek őket ösztönzik főleg a szaporodásra, meg arra, hogy ne dolgozzanak.
A másik pedig, hogy mindenkinek szabad akarata van ez tény. De létezik az a szó, hogy társadalom, közösség. Nem nacionalizmusról beszélek. Jó, ha valaki büszke arra, ami, de a másikat sem szabad lenézni. A lényeg az, hogy ha valaki nem akar megfelelni a társadalomnak, az húzzon el a farncba, vagy pedig kényszerítsük rá, hogy tanunljon, viselekdjen ne terrorizáljon. Ha erre nem képes, takarodjon innen. Nincs szükségünk buta emberekre, sem pedig pestisre.
Ha a demokrácia lehetővé teszi azt, hogy ezt megtegyük, akkor rendben van, ha nem, akkor evidens, hogy nincs.
Most is van 4 párt, akik egymást ölik. Nem a nép akarata van, hanem 4 választék. Hogy ezek milyen kapcsolatban vannak, az most nem érdekes. De a butaságot meg kell szűnteni. Nem támogatom a népírtást, de akkor kényszerítsük rá az embereket a megelőzésre. A másik megoldás, hogy hagyjuk a hülyéket szapordni. Rendben, lesz majd sírás és fogcsikorgatás, ha ez kell. Elszaporodnak a hülyék, akkor mi lesz? Rabszolgaság? Vagy olyanok leszünk, mint az ősemberek? Vagy lesz néhány ember aki mindent irányít és jól él a többiek meg d...jenek meg?
Kinek jó ez???
Én nem akarok egy olyan országban élni, ahol nem vagyok biztonságban. Jó persze, ha kinyírtak az utcán, vagy lecsuktak, mert megvédtem magam, akkor már b...hatják az intézkedésüket.
De a hajléktalanok, csóró cigányok terjesztik a betegségeket is a hülyeség mellett.
És sajnos ok nélkül u..ni szoktak rendes embereknek. Persze fehérben is van ilyen. Ezért kellene fegyelmet, rendet nevelni az emberekbe. Nem pedig hagyni, minden szemét bontakozzon ki ahogy akar. Vagy talán ez az értelme, hogy mindenki bontakozzon ki? Lehet az életünkben jelenik meg a lelkünk, ott kapunk meg mindent amit érdemlünk? És hagyjuk, hogy pusztítsanak el minket a szemetek, hogy bizonyítsunk, mi jók vagyunk?? Vagy pedig ezt érdemeljük? Nem gondolom, hogy így van, de akár lehetne ígyis. Nekem nem tetszik. Szerintem hangsúlyzom, fegyelemre, nevelésre, oktatásra van szükség. A tanároknak igenis engendi kell, hogy neveljenek. Támogatni és védeni kell őket, tisztelni. De előtte pszichológusnak szűrni onnan is a szemetet.
Tudom, kicsit durvának tűnhet, hogy a másik embert szemetelem. De én a viselkedése miatt írom ezt. Mindenki megváltozhat én pedig meg tudok bocsájtani.
Azt is csinálhatom, hogy elengedek a fülem mellett minden sérelmet, hagyom, hogy kiraboljanak, játszanak velem, cikizzenek, üssenek. De valljuk be, nem szeret így élni az ember. Vagy most testőrökkel járjam mindig, vagy legyek állandóan nagyon óvatos, rettegjek az utcán stb....??
Hát nem...
Mindenkit bűntetni kell fajtol függetlenül, aki elkorcsosult. Részben az egoista nacionalisták egy része is hibás, nem csak a cigányok. Mert vannak akik ok nélkül bántanak másik színű embert. Ha ők nem lennének, akkor az a baromság sem lenne, hogy rasszizmus miatt rúgták szét a cigányt. Azért rúgták szét kérem, mert nem volt más megoldás??? Ja, az örökké menekülés... kössz nem.
Bocsánat a hibákért. De racionalizmus kell.
Senki sem tud lenni objektív. De meg kell próbálni.
Túlnépesedés van és ez nagy probléma. De nem hiszem, hogy az a megoldás, hogy néhány betestőrözött gazdag jól él, a többiek meg kinyírják egymást és a betegségek segítenek benne.
Ez a rendszer szar ahogy van. Meg kell változtatni. Ha pedig tényleg ennyire súlyos a túlnépesedés, egyelőre 2 gyereknél nem kell több. De ez nem magyarországra vonatkozik, hanem minden országra. Ahol szegénység van, oda mi f..nak 15 gyerek? Nem kellene engedni ezt. Leszarom, hogy mindenkinek joga van elpusztítani magát, de mást ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!