Szóltak-e már be neked cigányok minden ok nélkül?
08:59-es!
Akkor is hasonló dolgokat írnál ide, ha a kérdést másképpen teszem fel? Például: Szóltak-e már be neked magyarok, minden ok nélkül?
Egyébként azért, mert kíváncsi vagyok mások véleményére egy adott témában, még nem kéne besorolnod semmiféle szélsőséges kasztba. Egyébként én, a NAGY MANIPULÁTOR, nem pontoztam le azokat akik például nemleges válasszal válaszoltak a kérdésemre, de gondolom ez neked, mint nagy megmondó Jánosnak, ez le sem esett.
Apropó, egy enyhe kis leckézés neked:
A szólásszabadság az Emberi jogok egyetemes nyilatkozata (1948) szerint elidegeníthetetlen jog. „Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást, és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket”.
Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy „a szólás szabadsága nemcsak azokra az 'információkra' és 'eszmékre' vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek […], hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják […] a lakosság bármely részét”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!