Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szóltak-e már be neked cigányo...

Szóltak-e már be neked cigányok minden ok nélkül?

Figyelt kérdés
Igennel vagy nemmel válaszoljatok! Köszönöm.
2009. ápr. 18. 10:28
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

08:59-es!

Akkor is hasonló dolgokat írnál ide, ha a kérdést másképpen teszem fel? Például: Szóltak-e már be neked magyarok, minden ok nélkül?

Egyébként azért, mert kíváncsi vagyok mások véleményére egy adott témában, még nem kéne besorolnod semmiféle szélsőséges kasztba. Egyébként én, a NAGY MANIPULÁTOR, nem pontoztam le azokat akik például nemleges válasszal válaszoltak a kérdésemre, de gondolom ez neked, mint nagy megmondó Jánosnak, ez le sem esett.

Apropó, egy enyhe kis leckézés neked:

A szólásszabadság az Emberi jogok egyetemes nyilatkozata (1948) szerint elidegeníthetetlen jog. „Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást, és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket”.

Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy „a szólás szabadsága nemcsak azokra az 'információkra' és 'eszmékre' vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek […], hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják […] a lakosság bármely részét”.

2009. ápr. 28. 11:05
 42/47 anonim válasza:
100%
igen
2009. ápr. 29. 18:05
 43/47 anonim válasza:
100%
ok nélkül még nem, de ez nem azt jelenti, hogy szimpatizálnék a cigányokkal, mert olyannal még nem taliztam aki "normálisan" élné az életét, dolgozna, felöltöze ahogy illik, stb.
2009. máj. 21. 14:44
 44/47 anonim válasza:
78%
szia nekem még nem mert nem mernek ismerik a családomat és félnek tőlük de én minden jól kitudok jönni pedig magyar vagyok sőt a cigányok azért sem szólnak be nekem mert a szerelmem cigány és mind tiszteli bennem hogy kiállok mellette szerencsémre sose volt össze tűzésem velük sőt nagyon jó barátaim is cigányok nem szeretem azokat kik elitélik öket és akkor orditozni is képes vagyok a magyarokkal mert megitélik azt akit szeretek csak arról hogy cigány és ezt utálom ahelyett hogy megisernék okoskodnak nekem pedig előbb magukba kéne nézni hogy ők milyenek...
2009. júl. 4. 17:37
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Le büdös magyaroztak.
2009. júl. 10. 21:40
 46/47 anonim válasza:
Igen,egy idegesítő kis bukott 14 évesen az ötödik osztályban tengődő majom rocker kutyázott le egy csomószor...De egy gyáva féreg,csak akkor mert ugatni mikor 5 méterre volt tőlem.Miután jól leugattam,hogy lelehet szállni rólam egyből elnyugodott.
2011. jún. 27. 21:14
 47/47 ricsike yes válasza:
yes
2012. júl. 16. 21:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!