Szóltak-e már be neked cigányok minden ok nélkül?
15:21-es
Jobban le sem írhattad volna, rohadt jó :DDD
Amúgy a válaszom: határozottan IGEN
A kérdező a létező előítéleteit erősíti meg ezzel. Ez egy klasszikus pszichológiai eset.magyarul megerősítést kért arra amit egyébként is gondolt. Ez látszik a válaszából " de az eddigi válaszok egy kissé másképpen láttatják a megfélemlített kisebbség helyzetét :)"
Én még annyit fűznék hozzá, hogy nem kell liberálisnak ahhoz lenni,hogy ezt a sehova sem vezető kérdést megítélje. Egyszerű logika elég hozzá.
például felteszem a kérdést,hogy csaptak be már a közértben téged? Nyilván mindenkit csaptak be már legalább egyszer. Ebből azonban nem következik,hogy a közértekben becsapják az embert.
08:51-es!
Mi van akkor, ha a saját szakállamra végzek közvélemény kutatást olyan témakörben ami engem érdekel? Hülye sztereotípiákat ne kenj rám. Az emberismereted hibás, mert egy kérdésből próbálsz kielemezni, továbbá a felfogóképességed negatív határokon csap át, mivel a kérdésre nem válaszoltál.
Nekem valamelyik nap egy azt mondta: "de megdugnálak".
Úgy le kamehamehaaaaztam volna, hogy csak repült volna egy óceán fele...
08:59-es okostojashoz:Valoban "manipulacio" h egy db igennel valaszoltam.Szoltak mar be nekem ciganyok.Most akkor mit is kellett volna valaszolnom.
Majd megneznelek h fiatal lanykent,jelenleg kismamakent nem felnel-e az utcan,tortenetesen az utan h 8 eves koromba majdnem megeroszakolt egy c.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!