A nyugdíjakat és a kismamákat, közszolgákat
megszorítják, de offshore cégezni bíztatja a
kőgazdagokat a kormány? Hogy is van ez?
ahogy irtad. szerintem épelméjű ember nem gondolhatja komolyan, hogy amit összelopkodtak, azt most szépen visszaadják, inkább sanyargatják még azokat, akiket már nem lehetne...
2009. ápr. 17. 14:17
Tudatos népirtás, amit csinálnak.
2009. ápr. 17. 14:27
Ma mondta a rádió, hogy a hétvégén tüntetni fognak a közszolgák, hogy minden terhet rájuk akaszt a kormány!Milyen terhet? Nem lesz 13. havija, nagy cucc, a kis melós embernek sincs, annak pedig nem 150 e a minimum fizetése! Mindig azok sírnak, akiket nem is érint nagyban! Én a földhöz is verhetném magam a 60 e Ft-os fizetésemmel!
2009. ápr. 17. 15:15
4/30 A kérdező kommentje:
Te mért csak 60at keresel?
Mert nincs jobb hely, ahová el tudnék menni!
2009. ápr. 17. 15:30
6/30 A kérdező kommentje:
Mit tanultál? Miben van gyakorlatod? Nincs ismerősöd, ezért nincs jó helyed, vagy amerre laksz, arra kevés a lehetőség?
Sajnos a mai világban még ennek a 60 ezernek is örülni kell. Inkább, mint sorbanállni a munkaügyi kp előtt, és a segély ráadásul nem is örök. Én is 75-80-at kapok, és nem igazán tudok reklamálni sehol. És még mennyien vannak akik kevesebbet!
2009. ápr. 17. 16:07
Nincs ismerősöm, nem tudok nyalni a főnöknek stb...Felsőfokú, Irodavezetői képesítésem van, de nem tudok elhelyezkedni benne, azért el kell vállalnom bármilyen munkát(jelenleg betanítottként dolgozom).
2009. ápr. 17. 16:18
OFF
közalkalmazott vagyok, el kell keserítselek, nem keresek 150 ezret még 100-at sem, pedig 13 év szakmai gyakorlat van a hátam mögött. a 13. havi meg nagy cucc, de sajnos már legalább 2 éve nem adják nálunk. összegre kiváncsi vagy? bruttó az alapbér 50 %-a. ki lehet számolni mennyi az. étkezési utalvány 1200 (!) egyezerkettőszáz forint. heti 72 órát dolgozunk (36 a kötelező előírt ionizáló sugárzásban). neked lejár a munkaidőd és becsukod magad mögött az ajtót, én nem megyek haza, hanem 24 órát lehúzok, készenlétezek, telefonon élem a családi életem, mindegy hogy karácsony van, vagy a gyereked születésnapja, vagy hétágra süt a nap. te azt el sem tudod képzelni milyen hajnali háromkor is agyilag topon lenni és gyakorlatilag a kórházban élni. egyszer kiszámoltam, ha összeadnám az ügyeleteimet, 3 évig simán a kórházban éltem. 3 évet elvettek az életemből. ehhez képest a 13. havi tényleg nem nagy cucc. de addig, amig nem voltál közalkalmazott és nem dolgoztál kórházban, nehogy már azt mondd, hogy az milyen csuda jó.
2009. ápr. 17. 16:28
Azért én is pontosítanék. Több embert ismerek, aki közalkalmazott és nemcsak a 150E-nek nincsenek a közelében, de a 100-nak sem. Könnyű olyanra dobálni a sarat, akit nem ismertek..mindig szidni kell valakit. A kérdéshez annyit tennék hozzá, hogy a kormány már megint annak a kb. 1000 embernek a malmára hajtja a vízet, akiknek eddig is, a többiek meg szívnak. 10 millió ember szív azért, hogy ezer ember még gazdagabb legyen.
2009. ápr. 17. 17:17
Kapcsolódó kérdések: