Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Közös erővel, összefogással...

Közös erővel, összefogással "fel lehetne támasztani" Magyarországot?

Figyelt kérdés
Hiszel benne,hogy lehetne jobb és hogy ha az egész nemzet összefogna,akkor Magyarország lehetne olyan hely,ahonnan nem kell szinte elmenekülni,hanem tudnak boldogulni fiatalok,nyugdíjasak egyaránt?
2011. aug. 25. 13:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, mi sem gondoltuk, hogy nyugaton kolbászból van a kerítés, nem kell dolgozni, és a semmiből meg lehet élni! (Ezt csak Magyarországon jött eddig össze a cigányoknak) Csak ha jól sejtem, van értelme a munkának, nem pedig csak annyit kapsz, hogy éhen ne halj!
2011. aug. 25. 17:17
 12/21 anonim ***** válasza:
Fel, de ehhez előbb a Fideszt az összes szavazójával együtt még az országból is ki kéne űzni.
2011. aug. 25. 18:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Csak így lehetne feltámasztani Magyarországot.
2011. aug. 25. 20:04
 14/21 A kérdező kommentje:
Persze,azért a többség tudja,hogy nyugaton sem hullik minden az ember ölébe..Ezt csak arra írtam,hogy az egyik válaszoló írta,hogy sokan mondják,hogy máshol sem jobb,és erre reagáltam,hogy bár itt sem egyszerű minden,de azért óriási a különbség.Sajnos.Mert tényleg baromi rossz látni,hogy itt aki minimálbért keres,az tök normálisan megél,otthon meg nyomorog.Szóval ez hülyén hangzik kicsit,de sajnálom a honfitársaimat,főleg azóta,hogy kijöttem,és látom a különbséget a saját szememmel.És-tudom,hogy nem helyes-de valahol felháborodok magamban,amikor a franciák panaszkodnak,hogy jajjj hát milyen szar,mennyit kell dolgozni (napi 7 óra a munkaidő,nem 8 mint nálunk...),sz@rul keres (1200 euro körül van a minimálbér,de a többség azért ennél jobban keres...és a cigin és a lakáson kívül szinte minden olcsóbb vagy ugyanannyi mint nálunk) és ilyenkor arra gondolok,hogy menne el 2 hétre hozzánk dolgozni,és akkor meglátná mi az,hogy sokat dolgozni és sz@rul keresni...Jó tudom,hogy gonosz vagyok,meg minden,csak na...Magyarországon az emberek többsége a s***ét a földhöz verdesné örömében ha 300 ezret keresne napi 7 órás munkával...na mindegy nem erre akartam kiélezni,úgyhogy bocsi az úgymond OFF-ért...
2011. aug. 25. 22:04
 15/21 anonim ***** válasza:
Persze. Elsősorban is a cigányok likvidálásával kéne kezdeni.
2011. aug. 26. 02:04
 16/21 anonim ***** válasza:
".Magyarországon az emberek többsége a s***ét a földhöz verdesné örömében ha 300 ezret keresne" Kijavítanálak, Magyarországon, a családok többsége a verné a földhöz, ha ketten keresnének ennyit! (mármint a két családfenntartó) Pláne most, hogy itt van nekünk ez az áldott frank...
2011. aug. 26. 09:52
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát igen...és szerintem az a baj,hogy az emberek már annyira elkeseredettek,belefásultak ebbe az egészbe,kilátástalannak tartják a helyzetet,és sokszor ez az egész hangulatra kihat...Tönkreteszik az országot a politikusok...És a legdöbbenetesebb,hogy akik nem mennek dolgozni meg semmi,hanem egész életükben otthon meresztik a seggüket,azok kapnak ilyen segélyt,olyan támogatást,és jobban élnek,mint a dolgozó középosztály.Ismertem én is ilyet.2-3 hétnél többet sehol nem dolgozott,kapta a gyerektartást a 2 gyerekére,mindenféle szociális segélyeket,ingyen tankönyvet a gyerekeknek mert hátrányos helyzetűek,meg még sorolhatnám,és jobb volt a helyzete ,mint sok másiknak,akik mondjuk minimálbérből tartják el a családot.Nevetséges.És hozzátenném,nem attól sajnálom,aki mondjuk önhibáján kívül elveszíti az állását,vagy beteg lesz vagy bármi,és kap segélyt,hanem attól,aki az adózok nyakán élősködik...
2011. aug. 26. 10:21
 18/21 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdező!

Igen, fel lehetne. Ehhez a külömböző társadalmi, szociális, etnikai csoportoknak össze kellene fogni. Úgy vélem, egy ország csak akkor lehet sikeres, ha az ott élők összefognak. De amíg pl. Jobbik lesz, addig felemelkedésre nem nagyon számíthatunk.

2011. aug. 26. 12:41
 19/21 anonim ***** válasza:
Kedves 12:41! Megkérdezhetem, hogy akkor szerinted mégis ki lenne alkalmas? (félre ne érts, nem azt mondom én sem, hogy a Jobbik, de a többi sem különb nála a véleményem szerint)
2011. aug. 26. 12:54
 20/21 anonim ***** válasza:

"Sajnos a magyar nem egy összefogó népcsoport... Ja és vannak mellette cigányaink, meg Izraellel ellentétbe több száz évre elegendő ivóvizünk! Majd, ha a zsidó és a cigány uralkodik tejesen felettünk, talán észbe kapunk, csak sajnos későn!"

Hmm... Ebbe van igazság. De nézzük: először is egy hiteles, felnőtt, intelligens, becsületes, és erős akaratú vezető kellene nekünk. Olyan akire felnéz a nép. Tény széthúzóak vagyunk. De hát emberek vagyunk...

2011. aug. 27. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!