Támogatnál-e egy ilyen pártot?
Egy nemzeti konzervatívizmusra épített szövettségre gondoltam, melynek alapelveit az alábbiakban írottam le:
-Feltétlen ragaszkodás a hagyományokhoz és a szokásokhoz.
-Családértékeket támogat.
-Társadalmi renden alapuló tekintély hierarchia, melyben előtérbe kerül az autoritás az autonomitással szemben. Ez lehetővé teszi, hogy a társadalom számára legpozitívabban ható személyiségek jussonak a legnagyobb megbecsüléshez.
-Tiszteli a magántulajdont.
-Híve a szabadpiacnak, ám a jelenlegi rendszer jelentős megreformálásával.
-Kiemelten támogatja a vallást.
-stb...
Kérdésekre válaszolok!
Egyébként van itt egy mondás melyet nem lenne publikus kiírni.
Mire gondolsz?"Térdre csuhások"?
"Nem értem vallásellenességedet. Miért tagadot azt ami volt, van és lesz."
Semmi bajom a vallással, de ne kelljen másokra ráerőszakolni. Nem tagadom, hogy vannak vallásosok, de vannak ateisták is, akik világnézetét és szabadságát nem tiszteled azzal, ha rájuk kényszeríted a te hitedet. Tisztelni kell mások szabad akaratát és engedni, hogy mindenki döntsön a saját életéről!
Nem.
"Feltétlen ragaszkodás a hagyományokhoz és a szokásokhoz. "
Semmi szükség nincs például az első éjszaka jogának feltámasztására.
"Társadalmi renden alapuló tekintély hierarchia"
Veszélyes. Ha a vezető mindent megtehet, abból csúnya diktatúra lehet.
"Kiemelten támogatja a vallást."
Minek? Vallásra az emberek nagy részének szüksége van, bőven elég, ha hagyjuk, hogy nyugodtan fejlődjenek.
"stb"
ezt lehetne bővebben. Leírtál pár dolgot, de ebből még nem derül ki, mit is akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!