Van olyan allam Europaban amelyiknek nincs adossaga?
"miért is akarod olyan színben feltüntetni, mintha a válaszaim alapján ÉPPEN MOST találnád ki a koromat? "
ped(r)o Eszed annyi mint egy molylepkének. Akkor 55-öt írtam volna te szerencsés? Csak most rákerestem.
"Eszed annyi mint egy molylepkének."
Neked még annyi se... Vajon miért is KERESTÉL rá? Mert EMLÉKEZTÉL arra, hogy mintha már valahol olvastad volna. A memória nagy úr ám... :-)
"te szerencsés"
Igen, valóban az vagyok. Főleg, mert egy ilyen kedves, korrekt, jól nevelt, nevét is vállaló társaságba keveredtem, mint a tiétek...
Pedro
Mert tán neked a pedro az igazi neved?
A jól neveltséget pedig nincs erkölcsi alapod számon kérni. Sok kérdésnél bizonyítottad már, hogy egy gyökér vagy.
jzt
Ezek szerint VALÓBAN JÓL bizonyítottam. Örülök, hogy sikerült benned és a hozzád hasonlókban ellenszenvet keltenem.
Megnyugtathatlak, hogy ez az érzés nem viszonzatlan, én is ugyanígy érzek irányotokban.
Pedro
"Mert tán neked a pedro az igazi neved?"
Nem. Az én nevemet még spanyol formájában is nagy betűvel írják. Így: Pedro.
Ennek pedig a magyar megfelelője a Péter. Úgyhogy IGEN, ez az igazi nevem.
Pedro
"ert EMLÉKEZTÉL arra, hogy mintha már valahol olvastad volna. A memória nagy úr ám... "
Nem emlékezet, csak adatbányászat sziklay
Ez nagyon szép!
Ha még a munkahelyemet is kideríted... :-D
Ugye tudod, hogy a személyiségi adatok engedély nélküli birtoklása büntetendő?
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!