Van olyan allam Europaban amelyiknek nincs adossaga?
Van. Monaco. Nincs adózás, és a kaszinó fedezi az állam összes kiadását. Bőven. :-) Emiatt hitelre sem szorulnak.
Nem is lehet monacói állampolgárságot kapni, oda gyakorlatilag csak születni lehet, vagy beházasodni...
Pedro
Mindazonáltal a 122 milliárd frankos államadósság csak a svájci GDP 23 százalékának felel meg.
-->Ezt egy 2009-es cikkből másoltam.
Pedro
Honnan vetted, hogy Monaconak nincs adóssága? Elég ha rákeresel a neten, és pillanatok alatt lehet akár hivatalos adatokat találni arról, hogy ez nem így van!
Nem szép dolog becsapni a kérdezőt!
"Honnan vetted, hogy Monaconak nincs adóssága? Elég ha rákeresel a neten, és pillanatok alatt lehet akár hivatalos adatokat találni arról, hogy ez nem így van!"
Nos én kerestem, de nem találtam. Megajándékoznál esetleg egy linkkel?
Pedro
A honnan vetted kérdésre nem válaszoltál!
Milyen keresőszavakat használtál?
(pl monaco government debt)
Ha nem tudod a googlet használni, tedd föl külön kérdésben hogyan kell.
17:53
Bocs, de TE állítottál valamit, légy oly kedves, ne engem cseszegess, hanem támaszd alá az állításodat!
Ha én azt mondom, hogy nem lopok, te pedig azt, hogy igen, akkor is NEKED kell bizonyítanod, nem nekem. Maradjunk ennyiben.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!