Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek hány éve lehet...

Szerintetek hány éve lehet még hátra Magyarországnak, amíg a "belső" vezetői és a külföldi érdekkörök le nem radírozzák a térképről?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy túl optimista voltam, amikor éveket kérdeztem...
2011. aug. 23. 10:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
Az utolsót tudom igazolni. Mostanában sok tárgyaláson voltam és összejövetelen és a trend, hogy mindent magyar kézben akarnak tudni. A kormány rájött, hogy a profit kiáramlása nem jó.
2011. aug. 23. 11:21
 12/20 anonim ***** válasza:
74%

"A kormány rájött, hogy a profit kiáramlása nem jó."

Milyen jó, hogy olyan emberek vezetnek minket, akiknek még az sem esik le éveken keresztül, hogy az országból történő pénzkiáramlás a "nem jó" kategóriába tartozik.

Komolyan, kész röhej...

2011. aug. 23. 11:29
 13/20 anonim ***** válasza:
21%
Azokat úgy hívták, hogy mszp.
2011. aug. 23. 11:34
 14/20 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenki válaszát, alkalmasint az engem leszólókat is,

sajnos nem az unalom vezetett a kérdés feltevéséhez, és nem gondolom azt, hogy alaptalan volna

de ne legyen igazam!

2011. aug. 23. 11:40
 15/20 anonim ***** válasza:
60%

Mindig voltunk olyan helyzetben a történelem során amikor Magyarországot végleg le akarták söpörni a föld felszínéről.Nem is olyan régen a Hasburg birodalom szerette volna ha Magyarország nem létezne..

De tudod ha több mint 1000 év alatt senkinek nem sikerült,akkor ne hidd hogy pár zsidónak menni fog..

Lehet hogy a "padlóba vernek minket"...De a magyar akkor is feláll és újra kezdi..Ez a magyarság nagy titka..

2011. aug. 23. 12:16
 16/20 anonim ***** válasza:
71%

ma 11:13

Ez nem pesszimizmus, hanem tudatos propaganda. A jobbik félelem-, bizonytalanság- és gyűlöletkeltő propagandája.

Akkor tűnne el ez a fajta hergelés, ha betiltanák a Jobbikot és a hozzá hasonló szervezeteket.

2011. aug. 23. 12:19
 17/20 anonim ***** válasza:
64%

Tudod meglep a kérdésed.

Nemrég mutatták a híradóban,hogy végre megkapták,jobban mondva visszakapták a határon túli magyarok az állampolgárságot.Voltak akik sírtak,mert végre magyarok lettek megint,végre tartoznak egy nemzethez.Nem csak öregek,de fiatalok is büszkén álltak az ünnepi beszédnél.

Na ezeknek a magyaroknak köszönhetően,meg azoknak akik a lelkük mélyén igenis magyarnak érzik magukat nem fogják tudni az országot végleg megsemmisíteni.

Én magam részéről nem szeretnék sem szlovák,sem cseh, vagy román állampolgár lenni..

2011. aug. 23. 12:21
 18/20 anonim ***** válasza:
66%

Akik a nagy optimizmusukban el vannak vakulva, azok biztos arra is tudnak válaszolni, hogy mi lesz akkor, ha egyre nagyobb lélekszámú lesz az Calcutta-i kultúrát képviselő cigányság, egyre több lesz Magyarországon a nyugdíjas és a munkanélküli, egyre kevesebb fiatal születik és a még megszületők közül is egyre többen vándorolnak el innen, vagy az ittmaradottaknak nincsen esélyük családot alapítani (őszintén szólva nem is nagyon akarnak), így még kevesebben leszünk és egyre csak fogyunk. És ez a tendencia minden nyugati országban (plusz még Japánban, de ők nagyon hasonló kultúrával bírnak), akik lényegében éltetik a bolygó lakosságát és a fényt jelentik.

Gondolom erre is tudtok megoldás.

2011. aug. 23. 12:33
 19/20 anonim ***** válasza:
63%

12:33

"mi lesz akkor, ha egyre nagyobb lélekszámú lesz az Calcutta-i kultúrát képviselő cigányság, egyre több lesz Magyarországon a nyugdíjas és a munkanélküli"

Egyre nagyobb... egyre több...

Konkrétan mennyi és mikor? Ha leírod, hogy konkrétan mennyi és mikor, akkor ezen lehet értelmesen vitatkozni. Ha nem írod le, akkor ez csak vartyogás, jobbikos indulatkeltési kísérlet.

2011. aug. 23. 13:23
 20/20 anonim ***** válasza:

"Konkrétan mennyi és mikor? Ha leírod, hogy konkrétan mennyi és mikor, akkor ezen lehet értelmesen vitatkozni. Ha nem írod le, akkor ez csak vartyogás, jobbikos indulatkeltési kísérlet."

Az értelmesebb emberek folyamatokban gondolkodnak, nem konkrét számokban. Látom te nem tartozol közénk. Ha a gyomokból egyre több van a kertedben, a paradicsompalántáid pedig egyre inkább kiszáradnak, akkor egyre valószínűbb lesz, hogy nem eszel paradicsomot, a mi esetünkben pedig egyre gányabb országban élsz majd. Ez teljesen logikus, nem értem sokaknak miért nem. Egyébként nem vagyok jobbikos, megvetem a demokráciát.

2011. aug. 23. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!