Az amerikai népszava olyan mint a kuruc. Info csak a másik oldalról?
Figyelt kérdés
Itt egy cikk például:
Ennyire szélsőséges lapot én még nem láttam komolyan. Lassan kezdem azt hinni, hogy a kuruc.info elég vissza fogott. De több ilyen cikk is van ennél az oldalnál ami teljesen át van itatva a gyűlölettel.
És a kérdés: Ez lenne M.O. legszélsőségesebb lapja??
2011. aug. 23. 10:19
11/18 anonim válasza:
A kurucinfo önmaga paródiája, a rajta megtalálható információk 99%-a hamis, hazugság, kitaláció. A híreket cigányosítják és zsidóstják. Lásd a west balkán esetet, amikor minden neonáci weboldal lehozta, hogy cigányok késeltek magyarokat. Aztán kiderült, hogy az áldozatokat meg sem késelték, hanem baleset volt.é Szándékosan átvágják az olvasóikat, mindezt politikai célból.
12/18 A kérdező kommentje:
Igen de itt most kivételesen nem a kuruc.infórol van szó hanem a népszabadságról. !!
2011. aug. 24. 12:05
13/18 anonim válasza:
A kuruc.info jobboldali, ez az oldal pedig baloldali. Ennyi, én nem akadok ki rajta. Az más dolog, hogy itthon nincs nagy hírverése a nepszava.com-nak.
14/18 A kérdező kommentje:
2011. aug. 24. 14:32
15/18 anonim válasza:
Menj ki amerikába egy néger gettóba és rájosz,hogy ugyanojan brutális agresziv majmok mint itt a cigók.
16/18 anonim válasza:
Ezt a cikket érdemes elolvasni, a gyöngyöspatai roma botrány a témája. Eléggé lejáratja Magyarországot:
De több ilyen jellegű írás is van ott. Totál baloldali lap, és kedvelt téma a "nácizás". Többször beleolvastam már, van cikk, ami érdekes meg igaz, de a többség valóban nagyon szélsőséges, teli van undorító gyűlölködéssel.Persze, az óceán túlfeléről könnyű leugatni Magyarországot. Szégyen, hogy így lejáratják a hazánkat.
17/18 anonim válasza:
Elolvastam a linkeket, igazad van, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!