Diákmunkára csak minimálbért szoktak adni?
Figyelt kérdés
Mert itt van ugyebár az AUDI 1 kilométerre, ami elég jól fizet, kapcsolat is megvan hozzá, csak fel kell hívni amint töltöm a 15-öt.2011. aug. 22. 22:02
1/11 anonim válasza:
Attól függ, milyen a munka. Szakértelmet igénylő munkáért magasabb fizetés is jár.
2/11 A kérdező kommentje:
De általában?
2011. aug. 22. 22:05
3/11 anonim válasza:
Én a Boschban simán megkerestem tavaly 100-at is akár. Úgyhogy nem.
4/11 anonim válasza:
Hát attól függ szerintem... Én kukoricát címereztem amihez ugye nem kell hatalmas tudomány, napi 8 órában, 449FTos órabérrel. Nem érte meg, de nem volt jobb...:D
5/11 anonim válasza:
Én 500-s órabérben voltam diákmunkásként.
6/11 anonim válasza:
Ha mondjuk a szóban forgó diákmunkát éjjeli műszakban vállalod akkor szerintem többet adnak valamennyivel (de ha jól tudom nem dolgozhatsz éjjeli műszakban sehol ha nem vagy még 18).
7/11 anonim válasza:
> Diákmunkára csak minimálbért...
Ez csak természetes. A sok tekergésért mit is akarná, vezérigazgatói fizetést ?
8/11 anonim válasza:
Azért nem olyan sok az a minimálbér.
9/11 anonim válasza:
Hát szerintem amíg a már dolgozó (tehát nem diák, hallgató stb) emberek sem kapnak munkát, vagy ha nagy nehezen mégis akkor max minimálbéreset, addig a diákok se legyenek ilyen nagyravágyóak...
Lehet "savanyú a szőlő"-nek hangzott ez, de valahogy nem tudom hova tenni az ilyen kérdéseket.
23N
10/11 anonim válasza:
Én diákként napi 11 órát dolgoztam, amiből csak 10-t fizettek ki. Ezért minimálbér, mert csak diák vagyok, nyugodtan adhattak volna többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!