Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen a viszony Torgyán...

Miért ilyen a viszony Torgyán József és Orbán Viktor között?

Figyelt kérdés
Torgyán József mindig szidja Orbán Viktort, hogy "késeket szúrt a hátába", de mivel akkoriban még nem követtem figyelemmel a politikát, nem tudom mi történt közöttük a közös kormányzás alatt.
2009. ápr. 16. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Orbánnak volt/van egy olyan elképzelése, hogy minden jobboldali erőt egy pártban kell tömöríteni, ez term. a Fidesz lenne. Ezért a többi pártból ki kell golyózni azokat a vezetőket, akik erős és független saját pártot akarnak. Ilyen volt Torgyán. Sikerült is elérni a Kisgazdapárt szétesését. Innen a rossz viszony.

Szerintem.

(De hol hallani mostanában Torgyánról? Én utoljára vmi sóműsorban láttam, elég szégyen volt.)

2009. ápr. 16. 14:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi az infót. Én is valami TV műsorban láttam, bulvárban szerepel és hülyéskedik, nem valami politikushoz méltó a szereplése.
2009. ápr. 16. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A Tv2-n a Mr. és Mrs-ben a feleségével volt ott is elmondta, hogy Orbánt nem csípi, mert, hogy késeket szúrt a hátába.
2009. ápr. 16. 16:16
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Viszonyuk van?

Nem is tudtam-:)

2009. ápr. 16. 16:44
 5/7 anonim ***** válasza:
61%

na én már azon se lepődnék meg ha viszonyuk lenne :-))

szted Torgyánt érdekli itt még bármi is ??

2009. ápr. 16. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
A tipikus orbáni szisztémát értette ez alatt.Amíg kellesz,mindent megad,ha már nem,akkor jön a lapát.
2009. ápr. 16. 18:39
 7/7 anonim ***** válasza:
90%

Orbán ügyes taktikával lapátra tette Torgyánt, aki pedig akkora nemzeti jótevő volt, hogy na...

A Kisgazdapárt örökös elnökévé tette magát egy trükkös szabállyal, amely alapján csak az országos választmány válthatta volna le, s amely testületet kizárólag ő, Torgyán József hívhatott volna össze.

Ízig-vérig demokrata, komoly ember, akiért nagyon nagy kár. Még visszahívhatják, hogy magvas beszédeket tartson, és chilei cseresznyét importáljon, mint amikor mezőgazdasági miniszter volt (Szabadi Béla, a kisgazda államtitkár is akkor került börtönbe + Torgyán fia is korrupcióba keveredett). Tulajdonképpen az lenne a legjobb, ha ezúttal az MSZP csapna le Torgyán nélkülözhetetlen támogatására.

2009. ápr. 16. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!