Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha izrael felvásárolja magának...

Ha izrael felvásárolja magának Magyarországot, mi lesz a magyarokkal?

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 14:50
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
83%

o.k. értem.

szóval blöffölni próbáltál, oszt' most igyekszel kifelé a kakiból :)

2011. aug. 22. 17:22
 42/52 anonim ***** válasza:
16%
Majd ha egy zsido szolgaja leszel,megerted mirol beszeltem. :)
2011. aug. 22. 17:35
 43/52 anonim ***** válasza:
66%
Nekem van egy jobb kérdésem, ha a németek, és az osztrákok felvásárolják a magyar földeket, és ingatlanokat, valamint bérrabszolgái leszünk az idecsődülő kínai befektetőknek, akkor ki a f@szt fognak érdekelni a zsidó konspirációs elméletek?
2011. aug. 22. 18:23
 44/52 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos az izraeli befektetők itt vannak és a magyar lakosságot a homoszexualitás terjesztésével próbálják csökkenteni, maguk előtt tolva Alföldi Robika színház igazgatót.
2011. aug. 22. 22:47
 45/52 anonim ***** válasza:
90%

"... a magyar lakosságot a homoszexualitás terjesztésével próbálják csökkenteni..."

bizony ez így van!

nem is volt addig homoszexualítás, amíg a zsidók meg nem jelentek...

persze erről némileg más véleménye van ravel- nek, csajkovszkijnak, gobbi hildának... az ókori görögöknek, spártaiaknak, no és az állatvilágról ne is beszéljünk, ahol éppen olyan gyakorisággal fordul elő a homoszexualítás, mint az embereknél...

istenem, miért építették ilyen alacsonyra azt a kerítést :)

2011. aug. 22. 23:00
 46/52 anonim ***** válasza:
61%
A zsidó tőkések tudják hogy kell a magyar lakosságot megtizedelni!
2011. aug. 23. 09:16
 47/52 anonim ***** válasza:
A homoszexualitást 45, az állatvilágban intelligensnek számító faj között mutatták ki. A homofóbiát csak egyben. Akkor melyik a természetellenes?
2011. aug. 23. 15:15
 48/52 anonim ***** válasza:
Minél komplikáltabb egy élőlény annál több defektje lehet. Az állatok nevében kérek elnézést az ilyen homárok miatt.
2011. aug. 23. 16:01
 49/52 anonim ***** válasza:
27%

Alig várom hogy gazdag,fehér zsidók lepjék el az országot,és kiírtsák a cigányságot. Gyönyörű palotákat és irodaházakat és felhőkarcoló negyedeket építenének mint Tel-Avivban és fellendülne a magyar gazdaság,a munkanélküliséget redukálva ezzel 1-2%-osra. Az addig is minimálbéren vagy munkanélküli segélyen élők tisztességes fizető munkákat kapnának,és a nagyobb népességnek köszönhetően könnyebb lenne vállalkozást indítani!

Annyira hülyék vagytok,Istenem!

Komolyan nem vettétek még észre,hogy már egész Nyugat-Európa Izrael párti a Muszlim bevándorlás miatt? Azaz a fehér embernek mindig kell demokrácia idején valami bűnbakot keresnie,amin levezethetni saját nyomorult életének okait.

Elmondom hogy fehér,magyar,katolikus fiú vagyok,és jómódú családban élek de csak azért mert szüleim és nagyszüleim baromi keményen megdolgoztak érte. és nem vagyok zsidó..

Steve Jobs sem zsidó,még is több készpénze van az Apple cégének,mint az USA-nak.

Magyarországon is baromi sok gazdag él,magyarok és még sem zsidók. szóval szánalmas amit lenyomtok :)

A zsidók értenek a pénzhez,okosak,intelligensek, mi meg olyanok vagyunk mint a cigányok,hogy irigykedünk rájuk,és szitkolózunk ellenük,ahelyett hogy mi is hasonlóan cselekednénk. Ja és a magyarok is ugyan úgy átverik a magyar társaikat :)

2011. aug. 24. 21:36
 50/52 sanyika007 ***** válasza:
Ahogy láttam a válaszokat, elszomorodtam azon, hogy mennyire nem tiszteltek ti semmit és senkit. Ócsároljátok a cigányokat, miközben tudjátok vagy sem a bajban igen is össze fog. Cigányok nem csak Eger váránál voltak, hanem 1848-as forradalomban is részt vettek. Tehát ne szidjad a cigányt sót áldjad az istent, a szerencsédért. Ha pedig úgy lesz, hogy a zsidók felvásárolják Magyarországot, akkor fegyvert fogok és a politikusokat lemészárlom és kizavarom a zsidókat mindenestül a házakból és a országból is. A haza nem eladó! Ti pedig süllyedjetek el és öljétek meg magatokat, mert gyalázat mit műveltek. Mien emberek vagytok
2013. ápr. 15. 03:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!