Mi a véleményetek Zagyva György Gyuláról?
Figyelt kérdés
Szerintem többet árt a Jobbiknak mint használ.2011. aug. 20. 16:44
11/18 anonim válasza:
"1. hozzászóló, te melyik minisztériumot bíznád rá?"
A belügyminisztériumot. Törődhetne a közbiztonsággal és ráncba szedhetné kicsit a tróger rendőreinket, meg felállíthatná immár hivatalos rendvédelmi szervként a Magyar Gárdát.
12/18 Dick Esmen válasza:
Zagyva "a folyosón megbeszéljük" György Gyula a Jobbik kitörésének(úgy értem hogy 30% fölötti választási eredmény)egyik legfőbb gátlója.
14/18 jamesbond válasza:
Nem üti meg azt a színvonalat, hogy véleményem legyen róla.
15/18 anonim válasza:
Én konkrétan tartanék tőle, ha egy légtérben lennék vele. Mondhatnám úgy is, hogy ismerem a fajtáját! Érzelmileg labilis, enyhén antiszociális, meg van küldve egy kis küldetéstudattal, és egy adag gyűlölettel, amit már gyerek kora óta oltottak belé. Ő az aki csak szórakozásból jól összever valakit, mert az zsidó, cigány, ukrán, liberális, vagy egyszerűen nem olyan mint ő, és erre büszke is, valamint meg van győződve róla, hogy ez erkölcsileg is rendben van. Ja és a paranoiát majd el is felejtettem, akiről tudja, hogy nem osztja a nézeteit, arra mindig gyanakszik, az folyton összeesküvést sző ellene. Egyébként az ilyen emberek sokszor rendelkeznek egyfajta felsőbbrendűségtudattal, és némi cezaromániával.
16/18 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek!
Kukásautón a helye!
17/18 A kérdező kommentje:
Had védjem meg egy kicsit Zagyva. Végül is Magyarország miniszterelnöke lehetett egy ÁVH tiszt Hon Gyula, és egy 3/2-es elhárító tiszt Medgyessy Péter is. Akkor miért ne lehetne egy neonáci országgyűlési képviselő?
2011. aug. 22. 08:13
18/18 jamesbond válasza:
Horn Gyula 55! évvel ezelőtt nemzetőr volt pár hónapig mint kezdő pártkatona. Kirendelték szolgálatra és nem tagadta meg. Nyilván nem büszke rá.
Medgyessy pedig gazdasági kémelhárító tiszt volt, ami most is van minden országban. Ha mást nem követett el, ezzel semmi gond nincs.
Orbán számos bizonyított gazdasági bűncselekményt követett el és mégis miniszterelnök.
Egyik sem összehasonlítható ezzel az elmebeteg fasisztával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!