Nagyobb biztonságban éreznéd magad mellettük?
2011. aug. 20. 14:43
11/17 anonim válasza:
Nem tudom.
Egy jobbikos kérdezett hasonlót a 2010-es tavaszi választások előtt az utcai reklámhadjáratuk közepette egy közeli ismerősömtől: Azért csak jobban félne, ha egy csapat roma jönne vele szemben, mintha egy csapat gárdista, ugye? És nem igazán értette, hogy miért nem kap egyértelmű igen választ...
Én is félnék mindkettőtől, sőt mindháromtól, vagy már nem is tudom, hányan vannak...
Ráadásul mindegyik banda énekel az utcán; pedig nekem sem ez a dal nem tetszik, sem a "sájlomálomálomálom".
12/17 anonim válasza:
Nem tudom másnak mi a tapasztalata, de nekem az, hogy nincs mitől félni.
13/17 anonim válasza:
Igen, sokkal nagyobb biztonságban. Ilyen kaliberű emberek még az életben nem szóltak hozzám egy rossz szót sem.
14/17 anonim válasza:
Sokkal. Inkább ők, mint egy horda kötekedő cigány. Tudom, vannak rendes romák is, de a többség nem az. Személyes tapasztalat...
15/17 Dick Esmen válasza:
Belém kötöttek már ilyenek,mondták rám hogy rohadt zsidó(pedig a családomban nem fordult elő 3 generáció óta se zsidó származású,se vallású).
17/17 anonim válasza:
Inkább ők, mint 40 késsel felszerelt ittas, drogos cigány. Habár aki olyan külsőre mint egy zsidó vagy egy cigány azt lezsidózzák/lecigányozzák, mert úgy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!