Szeretnéd, ha átneveznék az utcádat?
Tarlós újabb utcanév-változtatási menetet ígért, de még nem árulták el, hogy szeptember végén melyik közterületeket nevezik át. Ez része a mindent érintő szimbólumalkotási folyamatnak.
Nem.
Legalább az utcában lakóknak lehetne beleszólásuk.
Nem pesti vagyok, így engem nem érint a dolog.
Filozófiai kérdés, hogy ha pesti lennék, akkor vajon szeretném-e? A másik filozófiai kérdés, hogy ha nálunk is megkezdődne a nagy átnevezések ideje, ahhoz mit szólnék...
Szerintem mindkét esetben attól függene a válasz, hogy mi volt a régi, és mi lesz az új.
Pedro: Kedvelem a humorodat, most is értékelem. :)
De a picurka miatt ne aggódj: Ha bekerül egy normális óvodába, ott majd a logopédus kezelésbe veszi. :)
Berta Wooster
Köszönöm szépen! Jól esik az elismerés, mert bizony hiú fiú vagyok én, mint még sokan mások. :-D
A picurka vifont a logopéduffft fem fereti... :-(
Pedro
Hát elismertelek én már egyszer-kétszer, de emlékeim szerint eddig annyit nem írtál vissza, hogy fapapucs. Gondoltam, megpróbálom még egyszer, hátha most... :)
Gondolom, most újabb elismerés reményében írtad a "panaszt"; legalábbis én még olyan gyerkőcöt nem láttam, aki s helyett hol sz-et, hol f-et ejtene...
Szóval, ezzel ne tessék viccelni, kérem, remélhetőleg szeretni fogja. :)
Berta Wooster
Mea culma, mea culpa, mea maxima culpa!
Bocsánat, majd igyekszem megjavulni... Ugye minden pasi ezt ígéri?:-)
A gyerkőcről, azaz inkább a logopédia rejtelmeiről meg (bevallom őszintén) fogalmam sincs... A volt feleségem logopédus, ő biztosan tudná a választ, de tőlem ez a tudomány igen messze áll. A gyerkőceim viszont nem szorultak logopédiai kezelésre, úgyhogy nem vagyok járatos a témában. Csak poénkodtam - ugye nem baj?
Pedro
Ja, majd elfelejtettem: FAPAPUCS!
Pedro
Pedro:
Most megint megnevettettél, háromszor egymás után. :)
És most itt a 4.: Épp gondolkodtam, hogy tényleg választ vársz-e a kérdéseidre, és ha igen, akkor mit mondhatnék először is kedvest, szépet Neked. :)
Közben felpillantottam az ablak fölé, hát mit látok? "Ne offolj!"
Remélem, a modiknak van humorérzékük, és nem kapok tőlük megint szerelmes levelet... :)
Úgyhogy csak gyorsan, sorban:
1. Nem tudom. 2. Nem, dehogyis. :)
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:17
Nem mindenhol, itt a Lenin és Sztálin utcákból Kálvin és Luther utca lett.
Nem szeretném, - de nem is érdekel, hogy átnevezik-e, mert ha szétdurran a tarlós-félék agya, akkor is úgy fogom hívni az utcákat, ahogy nekem jól esik.
Pl. Moszkva tér.,- mehetnek kapálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!