Mi a véleményetek az ilyen divat magyarokról?
Én kivülről divatmagyar vagyok belülről igazi magyarnak érzem magam, ha más divatmagyar is ilyen akkor nicns vele gondom. Ha csak önvédelemből veszi fel akkor kapja be a fülemet:)
Lényeg, hogy hazafinak érezze magát tegyen is érte, azonkívól hordhat amit akar
A véleményem az, hogy többségük komolytalan, szánalmas pojáca. Nem attól, hogy kirakják a magyar zászlót, hanem attól, hogy miközben mindenkinél nagyobb magyarnak akarnak látszani, a saját történelmükkel, kultúrájukkal és anyanyelvükkel sincsenek tisztában. Ha valaki elolvasott életében 8-10 magyar regényt, már képes választékosan és helyesen használni a nyelvet szóban és írásban egyaránt. A fórumokon (például a gyk-n is) ámokfutó ultramagyarok 99%-áról lerí, hogy műveletlen, faragatlan és neveletlen alakok.
A másik, amit nevetségesnek tartok, hogy egyesek 5-6 éve még azt sem tudták mi az a népzene (vagy totál nem érdekelte őket), de amióta divatba jöttek a "jó kis" zsidózós, komcsizós nemzeti rock dzsemborik, máris odavannak érte, és szentül meg vannak róla győződve, hogy a Kárpátia, a Hungarica meg a Palmetta találta fel a spanyolviaszt.
Le lehet pontozni az őszinte véleményemet.
látszik, hogy nem hallgatsz ilyen zenéket, a kárpátia egyszer nem cigányozott zsidózott
Persze nincsenek magyarellenesek csak turbómagyarok, akik műveletlenek. A gyk politika topikja másról semszól, csak attól, hogy szidják a jobbikot és mindenkit aki kiáll a magyarsága mellet, magyarellenesek nem léteznek a jobbik kommunista, fasiszta, náci, az LMP az isten
Le lehet pontozni mert megmondtam az őszinte véleményemet
"tekintve, hogy értelmiségi vagyok, és próbálom visszafogni magam, nem akarok semmi sértőt írni, de ezt muszáj "
15 évesen értelmiséginek nevezed magad?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!