Blu-ray-ról mi a véleményetek? Megéri BR-es meghajtót venni, vagy ez csak egy átmeneti divat?
Miért lenne divat? A VHS az volt? Hát a DVD? Ez a jövő. Majd nyilván ezt is leváltja egy következő, jobb minőségű média, de most ez a legjobb otthoni felhasználásra.
Nekem van BD-s házimozim, és az utolsó fillérig megérte, mert ég és föld a különbség a DVD és a BD között.
Nem rossz dolog. Egy natív BluRay adatfolyam király, de kell hozzá ez+az, hogy élvezni is tudd az előnyeit.
1: kell egy nagy tv, ami 1080p/24-et fogad.
2: kell egy korrekt hangtechnika, amin megszólal a film
3: olyan film kell hozzá, ami ezt kiadja. Pl. a BluRay kiadású Cassablanca felejtős :)
Ezt mindet összevetve kapsz olyan élményt, hogy tényleg megjelenik nálad a BluRay szépsége.
Számítógépbe érdemes lenne beletenni? Nem tudok rá mit mondani, engem ez a nagy adattároló kapacitás nem izgat, nics rá szükségem. Filmeket megnézem, zenéket meghallgatom, és ha nem felejtem el, letörlöm őket. Nem tudom, hogy mennyibe kerül egy meghajtó, és a belevaló korong.
Átmeneti divat? Szerintem ennek nem lesz olyan nagy élete, mint a DVD-nek. Pl. kedvezőbb áron elérhető egy multimédiás box, ami lehet filmeket bámulni, nincs szükség arra, hogy a filmeket írkáljunk az örökkévalóságnak.
Hajjaj, egy BluRay képe-hangja nagyon baba :):):)
A képe jobb és szebb a dvd-nél, a tömörítetlen hang pedig sokkal tisztább, mint egy sima dolby digital, vagy dts. Csak ajánlani tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!