Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 1956-nál miért mindig az...

1956-nál miért mindig az USA-t szidjuk, hogy nem jöttek? Ők megmondták, hogy nem fognak jönni (az elnök beszédében benne is volt), úgy mint a nyugat se. CSak nálunk hitegettek ezzel a rádiók.

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 13:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

"És nagyon valószínű, hogy azért hitegették a magyart, hogy lefoglaljuk a szovjeteket, amíg ők Egyiptomban bohóckodnak velük. Lényegében felhasználtak minket csalinak. Tehát nem értem, hogy miért kéne tapsikolnunk az USA-nak."

Talán mert a sok tróger ezt szeretné. :)

2011. aug. 19. 15:17
 22/32 A kérdező kommentje:

ÉS mit jelent nálad a korcs?

Az aki nem élteti egész nap Magyarországot és úgy véli nem MINDIG a többi országban kell keresni a problémát. VAgy scak egyszerűen másokban. (pl zsidókban)

2011. aug. 19. 15:30
 23/32 anonim ***** válasza:
Azert aljunk meg egy szora.Nem biztos hogy korcs Kiralyhekker.Ha te engem lattal volna kiskoromban mint hataron tuli aki gyuloli hogy magyar es buntetesnek veli mert a romcsi tortenelem konyvekben az volt irva es meg nem voltam akkora hogy a szuleim is elmodjak az igazat akkor mit mondanal??? A kerdezo szuleit sem hibaztasd mert manapsag anyira felporgott az elet hogy nincs idejuk foglalkozni a gyerekel valoszinu.A gyerek meg talan nem is olvasta vagy latta a BBC adasat 90 utan az maradt benne hogy az amik felszabaditottak es igy csodalkozik hogy miert szidjak oket.Ezert nem o a hibas, szepen elmagyarazod a lenyeget es kesz valoszinu megerti es utannanez mert manapsag ahogy Jezus modta az igazsag es hazugsag is napfenyre kerul.Aztan ha megis elhiszi azt amit otven even at belenk sulykolva oktattak akkor mint irtam menthetetlen de addig amig nem tujuk hogy tinedszer vagy felnott ember nincs miert iteljuk.Bocsi jo hoszura sikeredett.:)
2011. aug. 19. 15:30
 24/32 anonim ***** válasza:
Kerdezo olvasd el Hernadi Peter : A masodik vilaghaboru igaz tortenete Googli-ban megtalalod akkor majd vilagosabban latsz es Kirallyhekerre se haragudj mert az igaz hogy felhaborito az aki elhiszi a hazugsagot csak azt is meg kell vizsgalni hogy johiszemuen vagy sem.
2011. aug. 19. 15:38
 25/32 anonim ***** válasza:

"15:30"

Igazad van, aki tényleg nem hallotta az igazságot, tényleg nem hallotta, hogy mennyit szenvedett a magyar és tényleg nem bírja felfogni, hogy öngyűlöletre és a saját nemzetük lenézésére nem lehet építkezni, az valószínűleg a magyaridegen propaganda áldozata.

Csak tudod az a baj, hogy nagyon sok ilyen ember még azután sem képes felfogni, hogy logikusan elmagyarázod neki az összefüggéseket, mert neki megvan a saját logikája és megvan a saját hite és abból nem enged egy szemernyit sem.

Azt vettem észre, hogy manapság mindenkit próbálnak a magyaridegen, önlenéző kultúra irányába nevelni. Csak valaki felfedezi, hogy hülyítik, valaki meg nem. Még nem sikerült rájönnöm, hogy egyesek miért kapósabbak az ellenállásra, egyesek pedig miért az ellenállóknak állnak ellen.

Valószínűleg összefüggés van azzal, hogy értékrend szerint kinek megfelelőbb a mai állapot és kik szeretnének inkább egy idealistább, erényesebb világban élni.

2011. aug. 19. 15:38
 26/32 anonim ***** válasza:

Kérdező hogy jönnek ide a zsidók nem értem?

Miért kel állandóan felhozni a zsidókat mikor a cigányokat és a homokosakat is lehetne szidni!

2011. aug. 19. 16:05
 27/32 anonim ***** válasza:
Amúgy nem vagyok zsidó!!
2011. aug. 19. 16:06
 28/32 anonim ***** válasza:

15:38

"Csak tudod az a baj, hogy nagyon sok ilyen ember még azután sem képes felfogni, hogy logikusan elmagyarázod neki az összefüggéseket, mert neki megvan a saját logikája és megvan a saját hite és abból nem enged egy szemernyit sem.

Azt vettem észre, hogy manapság mindenkit próbálnak a magyaridegen, önlenéző kultúra irányába nevelni. Csak valaki felfedezi, hogy hülyítik, valaki meg nem. Még nem sikerült rájönnöm, hogy egyesek miért kapósabbak az ellenállásra, egyesek pedig miért az ellenállóknak állnak ellen.

Valószínűleg összefüggés van azzal, hogy értékrend szerint kinek megfelelőbb a mai állapot és kik szeretnének inkább egy idealistább, erényesebb világban élni."

Na itt viszont teljesen egyetertunk mert akiket a bizonyitekok sem gyoznek meg az tenyleg idegen.

2011. aug. 19. 16:32
 29/32 anonim ***** válasza:
azért mert mi magyarok, mindig másokat okolunk mindenért
2011. aug. 19. 19:09
 30/32 anonim ***** válasza:
Azért valószínűleg az is benne volt a dologban, hogy '56 eléggé marxista/anarchista jellegű volt ;)
2011. aug. 20. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!