Miért van az, hogy az MSZP-seknek mostanába bajuk van azzal ami eddig is volt de most szóváteszik?
Anyám pl MSZP-s csomó dolgot szid ami eddig is ugyanúgy megvolt pl a munkanélküliség, tüzijáték, segélyek...
Pedig anyám pont most kapott munkát mióta a fidesz van, de azt mondja,hogy az még az MSZP-nek köszönthető, szidja a fideszt, hogy miért kell a tüzijátékra költeni, holott eddig szerette a tüzijátékot nem zavarta, hogy mennyibe kerül (amugy a városba ahol élek ott is szokott lenni tüzijáték a sok hitel mellet és itt mszp-s a polgármester mégse zavarja)
Én még csak egy 15 éves fiu vagyok tehát még nem foglalkozom annyira a politikával, de azért ez elég fura, hogy eddig semmi baja nem volt ezekkel most már van
Még annyit, hogy ami pl jó intézkedés arra azt mondja, hogy még az MSZP kezdte el.....
ÉS ezt nem csak ő mondja van más MSZP-s ismerősöm is
saját anyádat szidjad, hogy ilyen gyereket nevelt, hogy más anyját szidod
a kérdéshez írjál választ
dede tibor
az eghy dolog hogy felhozom példának mondhattam volna azt is, hogy a szomszédom de ugy látszik aki megmondja az igazat az jóra ne számítson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!