Hogyan fogod ünnepelni Augusztus 20. -át?
Lehet megnézem a tűzijátékot.
Lehet nem.
Nem kell tüntetni én sem fogok és még nem is tüntettem. Árpádsávos zászlót sem fogtam még a kezembe de ti nem vagytok magyarok!!! Így kicsúfolni a hazátokat...
Kár volt feltenni a kérédést is ide a politika topikba csak magyarellenes f@szfejek járnak akik kicsúfojják a saját nemzetüket, és ezt nem azért modnom mert jobbikos vagyok vagy fideszes, ott van királyhekker aki mindenhol a cigányokat szidja, és csodálkozik, hogy nagymagyarozzák? Mikor meg talán békésen kéne ünnepelni minden pártnak együtt arra senki sem képes.
07:15 Kérdező!
Mondd már meg légyszi, hogy szerinted hogy kell méltóan megünnepelni Augusztus 20-át?!
annál méltóbban mint, vagy megnézem avagy nem a tüzijátékot?
sehogy se lehet ááá
mondjuk családdal, barátokkal, egyedül kimész megnézel egy műsort szokott ilyenkor ünnepi szentmise is lenni ismerek olyat aki nem vallásos és ilyenkor mindig ott van, persze a tüzijáték is beletartozhat de nem az a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!