Mit fog csinálni a Jobbik a parlamentben az 5-6%-ával?
A Fidesz 50% felett lesz, szóval egyedül tud dönteni mindenben (kivéve 2/3-os törvények), az MSZP-vel meg gondolom elvből nem fognának össze.
Mit fognak ott csinálni egyedül az 5%-ukkkal?
Mondogatni, hogy minden párt hazaáruló meg korrupt, vagy mégis mit?
Olyasmit, mint az MDF, csak remélem, nem személyek ellen, hanem értékek mentén. A többpárti demokráciában érték a több párt. Vitatott ügyekben a Jobbik akár a mérleg nyelve is lehet.
A hazaárulózást le kéne szűkíteni a Magyar Köztársaság állampolgárainak közösségi érdekeivel szemben végzett szándékos, haszonelvű tevékenységre, és akkor egyáltalán nem lesz baj, ha lehazaárulózzák azt, aki kimeríti a meghatározást.
Ugyanígy az antiszemitázást is le kéne szűkíteni a zsidó nép kollektív gyűlöletére, és akkor egyáltalán nem lesz baj, ha leantiszemitázzák azt, aki kimeríti a meghatározást.
Nem kötelező a parlament összes pártját szeretni, sem a felszólalásaikért lelkesedni, de kötelező a demokratikus normákat és az emberi jogokat tiszteletben tartó összes párt lehetőségét elismerni a parlamenti jelenlétre, tiszteletben tartva a választók akaratát.
De miért kellene nekünk egy úgymond radikális jobb?
Most az lesz aitt a legnagyobb program, hogy "bezárni a buxibárokat" és stb ?? Na azért sztem nem olyan nagy baj h annak idején a MIÉP nem jutott semmire, még az kellett volna, nincs elég baja ennek az országnak így is ?
Vagy valaki tud észérveket is mégis mit akarnak konkrétan?
Azért lehet mit csinálni, ne a mostani megélhetési ellenzékből induljatok ki, akik az égvilágon SEMMIT nem csinálnak.
pl.:
- Sokkal könnyebben felszólalhatnak a közszolgálati tévében
- Hivatalosan is szervezhetnek rendezvényeket (állami támogatással)
- A lakosságot sokkal könnyebben tájékoztathatják, mint eddig
stb.. Szerintem.
Ne hasonlítsunk a Jobbikot az MDF-nek. Az MDF bekerült a parlementbe, és ölbe tette a kezét, és felvették a nagy zsét.
A Jobbik ha bekerül, biztos vagyok benne, hogy a lehetőségekhez képest a maximálisat kihozza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!