Ha Magyarország veszélyben lenne és Észak-Korea felajánlaná, hogy odaköltözhetnek a magyarok, mennél?
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 12:08
11/20 anonim válasza:
Én mennék, nem biztos ,hogy valóban olyan rosz ott a helyzet mint ahogy a média beharangozza.
12/20 anonim válasza:
Lehet, hogy szeretik, de attól még mindig szarabb ott mint itt. Inkább valami északi ország.
13/20 anonim válasza:
"Ott a magyart nem ellenségként, hanem barátként kezelik, ha oda téved."
Jártál már ott?
Ja és ott mindenki ellenség, még a saját népük is...
14/20 anonim válasza:
Nem mennék oda, inkább a halál.
15/20 anonim válasza:
szerintem kezeltesd magad XD legutobb amikor megnéztem a térképet mo MÉG europa volt XD
16/20 anonim válasza:
Inkább Észak-Korea mint a halál.
17/20 anonim válasza:
Attól függ, hogy számomra milyen életkörülményekkel kecsegtetnének.
18/20 anonim válasza:
Én nagy Korea imádó vagyok, de inkább Dél-Koreába mennék.
Ez igaz, lehet hogy nem olyan rossz ott a helyzet ahogy a média mondja de engem mégsem motivál.
19/20 anonim válasza:
Soha! számomra mindig félelmetesek a koreaiak,kínaiak,japánok(igen tényleg félelmetesek számomra)!
meg egy újságba is olvastam hogy ott milyen dolgok vannak...de Törökországba szívesen..ha már magyarkedvelő népekről van szó!
20/20 anonim válasza:
Semmi pénzért se mennék oda max. Dél-Koreába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!