Ugye nem fog a Jobbik bekerülni a parlamentbe?
Kedves forumozok, csak ne essetek át a lo túlso oldalára azzal,hogy a Magyar Gárdára vagy a Jobbikra szavaztok. Lehet,hogy úgy látjátok - ezek csak a magyarok jolétéért harcolnak - olvasva a programjukat egyszerúen nem hiszem el. Szerintem tele vannak idegen gyulolettel, sajnos ezt mint szlovákiai magyar naponta érzem a saját bôrômôn. Nálunk is bekerult a parlamentbe a Slovák Nemzeti Párt Slotával az élén, hivatalosan ugyan nincs a programjukban a kissebségek - foleg az itt élo magyarok gyulolete, de minden tettukkel és minden torvénybe igyekszenek belekomponálni egy kis magyarellenességet. Már mi vagyunk Europa szégyene a hatalmas idegengyuloletunkkel, Ti is erre vágytok? Csak a TV-bol meg a nettrol tájékozodom errol a két pártrol, de higgyétek el nekem mint kulso szemlélonek igazán tele van a hocipôm az említett két párttal (vagy mit tudom én minek nevezik magukat). Az egész világ teli van negatív tettekkel gondolatokkal, idegengyulolettel, talán ha ezt a folymatot megtudnánk állítani megfordíthatnánk a világ menetét, pozitív gondolkodásra és nagyobb toleranciára, akkor sokkal jobb lenne az életunk. Gondolkodjuk el ezen.
Ha figyelembe vesszuk a magyar származású Nobel díjasokat akikre a mindenkori Magyarok igenis buszkék lehetnek - ezek nagy része vallását tekintve zsido volt, itt nem zavarja az idegengyulolkodoket ezen tudosok vallási hovátartozása. En magam evangélikus vagyok (Luteránus), úgyhogy nem valami személyes erdekebol védem a zsidokat,egyszeruen el kell ismerni, hogy a nagy részuk igenis okosabb az átlagnál. (Vagy talán éppen ez fáj a Jobbiknak, úgy mint annak idején Hitlernek - no ne már.......) Gondolkodjatok jozanúl, ne hagyjátok magatokat befolyásolni, azokkal akik bebeszélnik nektek,hogy a jobbik menti meg az országot, higgyétek el nem fogja megmenteni!
Magyarország utolsó reménye az ha bejut!
Ezt higgyétek el nekem! Nem szabad elhinni mindent amit a média közöl. Mindegyik torzít egy kicsit. Például:
Ki pénzeli a Jobbikot kérdés?
Ki volt a várban a holokauszt ellen felvonulni?
És hasonló félrevezető témák! El kell olvasni olyan hírportálokat akik sokkal objektív képet mutatnak! Ha érdekel akkor adok egy két weblap címet!
Ha rajtam múlik, akkor nem jut be!
Hm, vajon magyar vagyok még, csak mert nem szeretem a jobbikot? Szerintük nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!