Ugye nem fog a Jobbik bekerülni a parlamentbe?
A magyar gárdán sem láttam még egyszer sem símaszkot. --> Csak a Gárda támogatná a jobbikot? Én a civil, nem gárdista emberekre gondoltam, mint így a gyakorikerdesek.hu kommentelőire is.
Csak úgy olvasásra:
"2008 őszére a Magyar Gárda Mozgalom egy része, élén a főkapitánnyal, fokozatosan szembefordult a Jobbikkal és az ahhoz közel álló Magyar Gárda Egyesülettel. Dósa István szerint a Jobbik csak a párt népszerűségét növelő eszközként tekintett a gárdára, és egyes gárdatagok zsidóellenes megnyilvánulásai kínossá váltak a számára.
www.postaimre.tk
Ha tisztán szeretnél látni ..
Nem szeretnék mélyebben belemenni ebbe a vitába,mert nem látom sok értelmét,de azért néhány gondolat:
Ha Kossuthra és Petőfire hallgatnak,akkor megnyertük volna a szabadságharcot.Bécsnél egyesíteni kellett volna a két forradalmat.Széchenyi diliházba került a szabadságharc után,Kossuth pedig Amerikában keresett támogatókat egy újabb forradalomhoz.
Bármilyen hihetetlen is,van olyan köszönés a magyar nyelvben,hogy adjon az isten.
A könnygáz ellen volt rajtuk a kendő,szokták vállalni az arcukat.
A kormány nem dolgozott,hanem lopott.Fel tud mutatni bármilyen eredményt.Tudom,a társadalom a hibás,aki kussoljon egyébként,semmibe sincs beleszólása,hiszen már döntött,amikor szavazott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!