Van olyan aki kurucinfot olvas és azt el is hiszi 100%ban ami le van írva?
mert tuti van ott is valami igazság én nem olvasom bár én mások által nagymagyarnak vagyok titulálva
és sok helyen olvasom, hogy ja mert kurucinfot olvasol meg hogy az egy szenny oldal stb, de olyannal még nem találkoztam aki olvassa is
kérem csak az írjon ide aki olvassa a kurucinfot hogy tudjam biztosra
Nekem meg pont a stílusa miatt jön be. Jókat röhögök rajta. Mint pl ezen.
"Schmidt Pál nem tud helyesen írni, valamint írásképe degeneratív neurológiai folyamatra, vagy diszgráfiára és diszlexiára, illetőleg hasonlóképp vagylagosan 9 feles elfogyasztására utal."
Én nem azért olvasok egy hírportált, hogy higgyek benne, hanem azért, hogy infókat és véleményeket gyűjtsek be, amikből aztán további következtetéseket vonok le. Tehát én nem hiszek a kurucinfónak sehány százalékban, de másnak se.
Amúgy meg ritkán merül fel olyasmi, hogy tényszerűen hazudnának akár a kurucon, akár máshol. A tényközlésekben ezért én nem nagyon kételkedek, bár ezeket se fogadom el kritikátlanul. A véleményeket meg vagy elutasítom, vagy beépítem a saját nézeteimbe.
A kurucban egyébként azt szeretem, hogy jól fogalmaznak, sok frappáns dolog megjelenik ott, de sok gyomorforgató dolog is (Hitler ajnározása stb.), és úgy összességében a szemléletük erőltetett, túlzottan egyoldalú.
"kérem csak az írjon ide aki olvassa a kurucinfot"
remélem ezt majd az operátorok figyelembe veszik, amugy a linkedet köszönjük szépen teszünk rá nagy ívből
jesszus megnéztem a linket azthittem hogy röktön öngyilkos leszek nem tudtam hogy ilyen még egyáltalán létezik de sajnos sok a beteg ember!!!
ha magadnak jó akarsz ne nézd meg a linket ennél lehet a kuruc is jobb
Én olvasom a kurucot.
De nem veszek mindent készpénznek.
A stílusa se tetszik (egy idő után már unalmas ez a fajta lumpenprolinyelvezet, amivel állandóan agyat akarnak mosni, rosszabb, mint a polkorrektség.)
Egyébként van olyan aki mindent elhisz, ezen az oldalon is vannak elég sokan...
Első vagyok. Kérdező, azt ők is elismerik, hogy vannak rendesen élő, dolgozó cigányok is, csak sajnos a számuk annyira elenyésző, hogy kb. nincs is! Gazdag, szegény, mindegyik egyforma (azon a kategórián belül.) A nagyapám cigány volt, az a vérbeli rossz fajta, szerencsére a nagyanyám rendesen dolgozott, így az apámból is lett valaki. Engem ezen cikkei egyáltalán nem taszítanak, sokkal inkább a kommentek alattuk, mivel nagyon sok idióta nagymagyar általánosít, és az olyan emberekre, mint az apám vagy a nagyanyám, akik megdolgoztak az életükben mindenért, még őket is a Holdra küldenék, csak azért, mert sötét a bőrük.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:32
Amúgy meg ritkán merül fel olyasmi, hogy tényszerűen hazudnának akár a kurucon, akár máshol. A tényközlésekben ezért én nem nagyon kételkedek, bár ezeket se fogadom el kritikátlanul.
Tudod, pont ez a lényeg a kurucban, hogy nem hallgatják el, vagy ferdítenek a bűncselekményekkel kapcsolatban. Te mikor láttad a népszabadságban, akár a neten, akár az újságban, hogy leírják: CIGÁNY az elkövető? Ha sajnáltatni kell őket, akkor persze, használják, de ha már bűnt követtek el, akkor MAGYAROK.
Igen.
Lehet,hogy tulzásnak látszik amitt írnak,de sajnos tényleg ilyan nagy mértékü a cigánybűnözés :(
Meg még napi több száz cigányok által elkövetett bűnözés amit nem is mernek jelenteni az emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!