A szélsőjobboldal miért keni a cigányokra a rasszizmust?
Nekem néhány hete a dicóból hazafelé tartó unokaöcsémet megtámadta 6 cigány. Nem volt semmi előzmény, mikor meglátták, elindultak feléje, ő elkezdett futni, a cigányok meg úgy 3-4 km-en keresztül a nyomában. A unokaöcsém kiváló erőnlétének köszönhetően nem érték utol (ő azért futott még további 5 km-t).
Ha egy átlagos gyerek, simán elkapják, kirabolják, megverik, esetleg még rosszabbat is tesznek vele.
Én rasszista vagyok ha azt mondom, hogy kommandósokkal félholtra kellene veretni ezeket?! Nem hinném!
"Én rasszista vagyok ha azt mondom, hogy kommandósokkal félholtra kellene veretni ezeket?! Nem hinném!"
Csak akkor, ha szerinted MINDEN cigányt félholtra kellene veretni.
"Ugye nem gondoltad, hogy két ember lehet különböző?"
Mért, te láttál már két egyformát? Tudtad, hogy az emberek klónozása tilos? Szerintem add fel magad.
"különben butaság ez az egész, mindenki rasszista, de ezt nem látják be, csak egymásra mutogatnak, hogy a másik az."
Elnyerted a ma esti Kirájhekker díjat!
Igen, minden élőlény a földön úgy születik meg, hogy genetikailag bele van kódolva a másik faj, fajta gyűlölete. Ez a fejfenntartási ösztön része.
"Csak akkor, ha szerinted MINDEN cigányt félholtra kellene veretni."
Márpedig nem szabad diszkriminálni. Egyik sem különb.
azért mert tényleg rasszisták,
most komolyan, ha egy magyar csúnyán néz a cigányra arra már egyből azt mondják hogy rasszista, ha meg 20 cigány támad késsel egy magyarra, azt kiabálva hogy megdöglesz büdös magyar, az nem rasszizmus? Gondolkozzatok már nem csak a fehérek rasszisták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!