Zagyva miért bújik a mentelmi joga mögé? Miért nem mond le róla?
2006: az őszödi beszéd után vehemensen védték Fletót a saját rajongói ("őszinte volt és ki merte mondani az igazságot" - na ja csak nem nekünk hanem zártkörű gyűlésen a többi tolvajnak, mi meg csak fél évvel később tudtuk meg egy kiszivárgott felvétel révén mi is folyt azon a gyűlésen), észérvekkel meggyőzni őket lehetetlen volt.
2010: Fidesz: "két hét alatt rendet teszünk", "nagyarányú adócsökkentés lesz meg egymillió új munkahely". A leghűségesebb fideszfanok még most is várnak rá (észérvekkel rájuk se lehet hatni)...
2011: A Jobbiknál bort isznak vizet prédikálnak (mentelmi jog ügyében is), igyekeznek tönkretenni a Szigetet is nehogy bármi szórakoztató legyen az országban (kitalálom: zsidók üzemeltetik a Szigetet is mi?), sokan közöttük szívesen játszanának polgárháborúsdit, de az ő rajongóik még mindig védik őket. Észérvek? Ugyan már...
Olyan dejavu érzésem van. És őszintén szólva nem tudom miért védik kedvenc pártjaikat annyira mind a Fidesz-, mind az MSZP-, mind pedig a Jobbik-fanok. De kitalálom majd ti kifejtitek mi is itt a dörgés :)
"Zagyva miért bújik a mentelmi joga mögé? Miért nem mond le róla?"
Mert sz@r ember.
Mert SZAR(!) ember... és itt az "ember" is idézőjelben értendő!
...áhhh! Kár is az energiámat a véleményem kifejtésére fordítanom!
SZAR EMBER!!! Senki többet, harmadszor...
19:43
"meghajolok olyan emberek érvelése és véleménye előtt, mint az ittenieké! tanítsatok! pl Sz1u és rejehw mondott nagyon epéset! hajrá!"
Mit kell nekem azon érvelnem, hogy Zagyva a mentelmi joga mögé bújik? Lehet, hogy UTÓLAG már kéri mentelmi joga felfüggesztését, de akkor és ott mögébújt.
A véleményemet pedig leírtam (szar ember).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!