Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyhogy nem a Jobbik nyerte...

Hogyhogy nem a Jobbik nyerte a választásokat 2010ben?

Figyelt kérdés
Hiszen ők az egyetlen Magyar párti párt. Ők vannak egyedül csak a Magyarokért.
2011. aug. 13. 15:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ameddig Jobbikos képviselő ideológiai alapon akarja eldönteni, hogy én hogyan bulizzak és főleg, hogy éljem a SAJÁT életem, addig nem fogok rájuk szavazni."

na, csak hogy beláttad végre!

Ezek is ugyanolyan férgek, mint a többi!

irtani kell őket!

2011. aug. 13. 16:42
 12/16 anonim ***** válasza:

A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:36

Kirájhekker te egy ritka büdös kis rémhírterjesztő wannabe troll vagy!

2011. aug. 13. 16:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Mert a fidesz beigérte a romáknak a családipótlékot és egyébb segélyeket és egyertelmű,hogy a romák és az ország 2/3-a roma rajongó ők meg azért szavaztak a fideszre nehogy a csúnya jobbik bántsa a cigánykáikat.
2011. aug. 13. 22:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Esténként elalvás közben megkérdezem magamtól, hogy miért szavaztam a Jobbikra.

Szar volt az eddigi kormányzás, de azt tudom hogy nem akarok ilyen primitív embereket vezetőimnek tudni.

Ha ezeken múlna még kőbaltával szaladgálnánk.

(A belinkelt videók keserítettek el.)

Inkább választom az elegánsabb szop@tást...

2011. aug. 13. 23:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem lenne a Jobbik olyan rossz, ha nem nyalná a határon túli magyarok és a székelyek seggét...
2011. aug. 14. 13:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Arra a pártra szavaznék 2014-ben, aki a közbiztonságon(rendőrség,tűzoltóság,hadsereg stb.), egészségügyön,jogi intézményeken,vasúti közlekedésen és az oktatáson kívül teljesen kitakarodik az életemből. Minden mást építsen le a p*csába és - természetesen - a kevesebb szolgáltatás kevesebb adóbefizetést igényel alapon, ezért több maradhatna a zsebemben és én választhatnám ki hogy mire költöm ezt a pénzt. Erre a pártra fogok szavazni majd ha lesz ilyen... ;)
2011. aug. 14. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!