Mi lesz itt, ha a szélsőségesek (Jobbik) hatalomra jutnak, mire lesz az jó?!
"an mikor látom hogy a4 éves unokatesóm milyen mesefilmeket néz egy mesetv-n, nekünk(18 vagyok) leglább még voltak normális mesék, és az én korosztályom is már egy senki (tisztelet a kivételnek) gondoljatok bele mi lesz ezekből a fiatalokból amikor felnőnek?"
és számodra ebből következik, hogy a jobbiknak kell nyernie? vagy hogy jön ez ide...
Egyébként sem Fideszes, sem Jobbikos, sem MSZP-s sem LMP-s nem vagyok, sem arabbarát, sem turulkeresztény, sem zsidó, sem cionista, sem sámánhívő, sem kommunista, sem náci, sem liberális, sem konzervatív.
Egyébként a minden népnek olyan kormánya van...
mondatot, egy hírösen magyarellenes egyén, bizonyos Széchenyi mondta...
talán így már érted...
ha semmi se vagy akkor mi vagy?
Amugy ha nem olvastad az előző pár sort akkor leírom hogy már nem írtam mit hozzá mert sokmindennel egyetértek és már úgyis leírtak előttem mindent, amit gondoltam volna leírni
én csak mondtam hogy mi lenne jó ha a jobbik kormányra kerül, akkor ezt is orvosolhatná. De teljesen mindegy ki mit ír ugyanis a kérdező csak provokálni akar annyit ér ez a kérdés hogy a jobbik ellenesek lepontozzák a jobbikosokat a jobbikosok meg őket.
"ha semmi se vagy akkor mi vagy?"
magát eszméktől, pártoktól függetleníteni képes, önállóan gondolkodó honpolgár.
"csak provokálni akar annyit ér ez a kérdés hogy a jobbik ellenesek lepontozzák a jobbikosokat a jobbikosok meg őket."
szerintem ez nem provokáció
nagyon is jó kérdés, hogy egyesek miért várják messiásként a Jobbikot.
eddig annyi érvet tudtak felmutatni, hogy szerintük akkor megszűnik a bűnözés, a munkanélküliség, nem lesz több sz@r a TV-ben, nem lesznek plázák.
ez így eléggé sután és utópisztikusan hangzik
1. A kérdés kamukérdés
2. A Jobbikos hatalomátvétel nem ma lesz, de nem is holnap, és nem is a követező választásokkor.
3. Honnan veszed, hogy most demokrácia van? Mert volt egy rendszerváltás? A demokrácia nálunk már hosszú évtizedek óta halott.
4. Bezzeg azoktól nem félsz akik szétlopták az országot, és az úgynevezett rendszerváltás óta mindent elszúrnak. Gratulálok, tipikus vakegér vagy.
""öreganyáink öregapáink nem lesznek megverve, kirabolva, megölve,"
általánosságban most sincsenek. a mostani helyzet a Jobbik nélkül is megoldható lenne. ""
De gyakori. Az, hogy nem hallasz róla épphogy annak a bizonyítéka, hogy nincs demokrácia, mert ha Kiszel tündének letörik a körme hamarább lesz címlapon, mint az, hogy évente, hány öreget vernek agyon kisebbségiek.
A betörések meg általánosságban vidéken igenis mindennaposak.
""lányaink nem lesznek megerőszakolva,""
"erre van garancia?"
Biztos elő fog fordulni, de ha nem egy kábeltv-s zuhanyzós cellában kell ülnie ingyen kajával és konditeremmel, hanem egy önfenntartó börtönben igenis garancia, hogy kevesebb lesz bármilyen bűnözés.
"" nem fogunk melegparádét látni az utcán, a tvben,"
"na és? ha nem akarod, nem kell nézned most sem. mintha ez lenne ma a legnagyobb baj.."
Ha épp arra van dolgom vagy hazafele sietek nem normális dolog, hogy bezárnak egy kordonba és nem tudok szabadulni, hogy melegek vonulgassanak fel, akiknek egyre több joguk van, évek kérdése, hogy súlyos közszeméremsértések legyenek. (lsd san francisco, ahol az utcán elégitik ki egymást, vagy épp egy szál nemi szervben parádéznak) Ha épp egy kisgyerek arra lakik, és kinéz az ablakon ilyeneket lásson?
""" nem kell majd amiatt aggódnom, hogy a gyerekemet megverik, megalázzák a suliban""
"erre sem vennék mérget"
HA meg is történik lehet ellene tenni. MA nem.
A tv-s hülyeségről meg annyit, hogy ha a média nem tehet erről ugyan miért vannak ennyien? NApról napra nyílnak a melegbárok. Tény, hogy mindig voltak, de a gyereket a
manapság nem a szülő neveli, hanem a média. A netezéssel egyetértek, bár ott rá kell keresned ahhoz, hogy találj ilyen dolgokat. A zenetévé meg rtl meg stb pedig igenis azt sugallja jó melegnek lenni( lásd a műsorvezetőket)
A plázák nem veszteségesek, ha valamiről fogalmad sincs nem értem minek írod. Egy plázának voltam az őrparancsnoka, tisztában voltam minden bevételről. Az a durva, hogy még egy kevés látogatottságu plázáról van szó.
NApról napra nyílnak de veszteségesek... és még te beszélsz felfogásról?? :D Amugy nem vok jobbikos, nem szavasztam, mert sok dologban nem értek egyet velük, de ami tény az tény. És ezek várhatóan megtörténnek ha hatalomra kerülnének, vagy ki tudja lehet ez is agymosás.
"Demokrácia meg épphogy akkor lesz."
"miért is?2
MErt az nem demokrácia, hogy ha kiszel tünde műkörme leesik hamarább lesz a híradóban mint az, hogy megölnek egy nénit romák. amikor valamiről nem lehet beszélni mert tilos az nem demokrácia. (cigánybűnözés, holokauszt, stb stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!