Mi lesz itt, ha a szélsőségesek (Jobbik) hatalomra jutnak, mire lesz az jó?!
Ugye nem akarod azt hinni, hogy ilyen fasiszta diktatúrát akarnak bevezetni?
No, a demokrácia azt jelenti, hogy népuralom. Ha javarészt idiótákból és bűnözőkből áll az ország, nyilván érdemes ezt a jogot megfosztani. Amúgy a Jobbik nem akarja a demokráciát beszüntetni, csak kicsit visszavenni, mert látja, hogy így is épp elég az idióta, nem kéne elnyomni a normálisakat. Legalábbis ez a terv.
Úgyhogy vedd úgy, ahogy akarod, de az Európai Unió úgyse engedné meg azt, hogy itt komolyabb vérontás legyen, pláne, hogy Kelet-Európa közepén vagyunk. Ha meg nem fog tetszeni az egész, bátran vissza lehet szavazni a következő választásokon a Fideszt ha az jobban tetszik. Ha meg nem engedik, panasszal lehet fordulni az Unió felé és rendbe teszik. Ennél jobban már úgyse lehet sokáig rontani.
"Ebből következik hogy valószínűleg kormányra kerülve is sikeresen számolnák fel a munkanélküliséget és a bűnözést.
"
Nostradamus, te vagy az?
"öreganyáink öregapáink nem lesznek megverve, kirabolva, megölve,"
általánosságban most sincsenek. a mostani helyzet a Jobbik nélkül is megoldható lenne.
"lányaink nem lesznek megerőszakolva,"
erre van garancia?
" nem fogunk melegparádét látni az utcán, a tvben,"
na és? ha nem akarod, nem kell nézned most sem. mintha ez lenne ma a legnagyobb baj...
" nem kell majd amiatt aggódnom, hogy a gyerekemet megverik, megalázzák a suliban"
erre sem vennék mérget
"vagy csak simán kipróbálja milyen egy azonos nemüvel mert látta a tvben"
a net korában komolyan azt hiszed, hogy ezt a jObbik meg tudná gátolni? továbbá nem tudom, hogy te hol látsz olyan műsort mely BUZDÍT arra hogy meleg legyél...
egyébként akit egy TV műsor tud befolyásolni az bezony birka ember, ha gyermek, akkor a szülő tehető felelőssé
Mintha most annyira sokan lennének azért b*zik, mert ezt látták a tv-ben...
"Lehet néhány pláza bezár mert nem szeretne az országnak is adni a bevételből stb stb "
A plázák többsége veszteséges. A legtöbben bámészkodni mennek be. Tipikus Jobbikos felfogás, hogy a plázák tehetnek midnenről...
Ha rajtatok múlik visszajönne a Kádár-féle hiánygazdaság...
"Demokrácia meg épphogy akkor lesz."
miért is?
"Nem haggyák, hogy egy célért harcoljunk, mert úgy erősebbek lennénk. Egy pártnak kéne lennie, akik az emberekért vannak"
Ez demagóg duma. A demokráciában is kormányozhat egy párt. (lásd jelen helyzetet) annyira jó most, nem?
" Ha javarészt idiótákból és bűnözőkből áll az ország, nyilván érdemes ezt a jogot megfosztani."
Minden népnek olyan kormánya van, melyet megérdemel.
utolsó akkor ez most vagy fideszes hozzászólás vagy magyarellenes
Amúgy sok érvvel egyetértek az előzőek közül, viszont annyit még hozzátennék, hogy a fiatalokkal kéne valamit kezdeni, de nagyon sürgősen. Persze erre nem csak a jobbik lenne képes de kb hányingerem van mikor látom hogy a4 éves unokatesóm milyen mesefilmeket néz egy mesetv-n, nekünk(18 vagyok) leglább még voltak normális mesék, és az én korosztályom is már egy senki (tisztelet a kivételnek) gondoljatok bele mi lesz ezekből a fiatalokból amikor felnőnek?
"utolsó akkor ez most vagy fideszes hozzászólás vagy magyarellenes "
vagy csak te vagy korlátolt agyú
Én a hozzászólóra reagáltam, ha egy demokráciában a választópolgárok és a választott tisztségviselők csak idióták és bűnözők közül kerülhetnek ki szerinte, akkor bizony ezt érdemli az ország.
Én nem értek egyet vele, hogy itt csak idióták vannak, vagy bűnözők.
de ő ezt biztos jobban tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!