Mennyi rá az esély, hogy 2014-ben a Jobbik nyerje a parlamenti választásokat? Szerintetek Vona Gábor jó miniszterelnök lenne?
Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 18:53
41/57 anonim válasza:
Ma 12:52
Igen abban igazad van hogy a munka, az adók, a járulékok a magyar államé, a magyar embereké, de azért ne felejtsük el hogy a külföldi vállalatok a hasznukat (ami nem kis pénz) lapátolják ki szépen külföldre, és nem itt fektetik be fejlesztésre, munkahelyteremtésre, tisztelet a kevés kivételnek! Nem azt mondom hogy rossz dolog a külföldi tőke, igenis szükség van rá, de azért ez a mai állapot sem normális hogy a külföldi tőke tartja életben az országot, magyar nagyvállalkozás ami több ezer embernek adna munkahelyet meg nincs is (anno pl. ha jól tudom a Rába 25000 embernek volt munkahelye az egész országban)!
42/57 anonim válasza:
Az átlagos tendencia valóban ezt mutatja, de ha az én gyáramat vesszük alapul akkor ott csak az indulásnál kellett a tőke, az meg már régen a múlté. Az természetes hogy a társam részesedik a nyereségből, elvégre az eszem kevés lett volna több mint 20 évvel ezelőtt egy ilyen volumenű gyárhoz. Nálam ugye van aki 400 ezer nettót visz haza havonta, az átlagos kereset 300 ezer nettó. A pénz sincs külföldre kivéve, csak az amiről már írtam az imént. Nálam még senki nem kifogásolta hogy vegyesvállalatról van szó, főként nem a dolgozók, akik száma jelenleg 180 fő. Én nem a Tesco elvekhez mérem a külföldi tőkét, meg az ehhez hasonlókhoz, hanem az olyanokhoz mint jómagam. Ilyenből kellene hogy sok legyen, nem az olyan multikból, akik minden pénzt kimenekítenek. Ebben egyetértek veled.
43/57 purczeld95 válasza:
Növeli az esélyeket, hogy mostmár van szavazati joguk a határon túli magyaroknak is. 2010-ben még nem volt. És mind Erdélyben, mind Kárpátalján, mind a Felvidéken, mind Őrvidéken, mind a Délvidéken inkább Jobbik-szimpatizánsok a magyarok, mert a "Vesszen Trianon" és hasonló mottók jól csengenek egy határon túli fülének.
44/57 anonim válasza:
Igen Vona Szimpatikus értelmes és az Igazat mondja. A Jobbik esélye napról napra nő, egyre több ember ébred fel abból étverésből amit a média, meg a hazai cionizmus job és bal keze , a fidesz meg az mszp 20 éve "szolgáltat". Hazát akarunk, életet akarunk a saját Országunkbn. És az Országházunkban magyarokat akrunk, nem kaftános "úriebereket". Túl nagy kérés? Jobbik = logika, emberi értékek, igazság. Egyre többen jönnek rá erre. Szerintem nyerni fognak.
45/57 anonim válasza:
bocs a helyesírás miatt, telóról dobtam:)
46/57 anonim válasza:
Vona teljesen alkalmas minsziszterelnöknek. Határozott, karizmatikus, megalkuvást nem tűr, jó lekű, nyitott és őszinte ember, pontosan ilyen vezetőre van szükség!
47/57 anonim válasza:
Vona teljesen alkalmas miniszterelnöknek. Határozott , lendületes, tiszta szívű, megalkuvást nem tűrő, jólelkű ember! Pontosan ilyen vezetőre van szükség!
48/57 anonim válasza:
Utolsó annyira alkalmas,mint amennyire te szavazónak,szóval egyáltalán nem:DDD
49/57 anonim válasza:
Vona? hahhahhhahaaa .. ne röhögtessetek már! Az egy r.pacs megélhetési politikus(?)!
50/57 anonim válasza:
Na meg a kéményseprő hadserege :D :D :D Tiszta ciki :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!