Sthol most komolyan megússza a balesetet amit okozott?
Figyelt kérdés
Felháborító szerintem!Más ezért már rég csücsülne.Az ügyvédje az a Rutner Györgyöt meg egyenesen pofán baszn.m amilyen eszközökkel próbálja kimenteni ezt a drogos,alkoholistát
Engem csak az idegesít, amikor játssza a jól betanult szerepét az előadásokon, hogy ő ezt mennyire megbánta.. szánalmas.
2011. aug. 10. 23:49
2/11 anonim válasza:
Ez tényleg nagyon durva, erre én is hónapok óta flashelek h mi lesz a Bucival. Ami viszont még durvább, hogy a média meg úgy állítja be mint valami ártatlant akit minden ok nélkül meghurcol az a szemét igazságszolgáltatás. Mint valami bűnbakot, vagy én nem is tudom mit. Ja, és ráadásul olvastam valahol, hogy Bucinak már kész a terve, hogy ha börtönbe kerül akkor átjelentkezik valami haverjához Fótra, hogy ott legyen az állandó lakcíme, és a büntetését ezáltal a legközelebbi börtönben töltse (ami történetesen valami luxus létesítmény, saját szobával, napággyal, medencével.)
Ha holnap én bebaszok, felszívok egy-egy masszív csíkot az orrlukaimba és karambolozok egyet, velem mi lesz?
2011. aug. 10. 23:51
3/11 anonim válasza:
Remélem nem ússza meg, az azért elárulna valamit a jogrendünkről...
2011. aug. 10. 23:58
4/11 anonim válasza:
Kezdjétek sajnos megszokni..
2011. aug. 11. 00:03
5/11 anonim válasza:
Forrás?
2011. aug. 11. 00:04
6/11 A kérdező kommentje:
Forrás????Nézzél tv-t és olvass újságot.
Hát igen!Nekem már irtózatosan b.ssza a csőröm hogy folyamatosan nyomassák hogy jaj szegény bucikát miért kell büntetni.Holott ez már nem az elsö esete
2011. aug. 11. 00:20
7/11 anonim válasza:
Buci egy nagyszerű színész, de drogfogyasztásra nincs mentség. Sem alkoholra, ha volán mögé ül, ráadásul még karambolozik is. Ezt utólag mindenki megbánná, csak már a rácsokon át szemlélődve. Kár érte, mint már mondtam, nagyszerű média sztár.
2011. aug. 11. 00:36
8/11 anonim válasza:
És nagyon jó szinkronszínész, ettől függetlenül csak a szerencsén múlott h nem ölt meg senkit! Ha józan lett vna nem is lenne gond, mert balesetek előfordulnak, mindenki azt mondaná, huh nem halt meg senki, de drogosan? ittasan? Igen erre nincs mentség!
Társadalmi munkával előre próbálja letudni a büntetését, amit az ítélet után szokás az igazi nyugati sztárok között is. Nálunk ez talán nem is szokás, de egy parkot feláshatna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!