Miért gyűlölik a melegeket még a cigányoknál is jobban?
"mert félnek, hogy kihozzák belőlük is a másságot, miközben el akarják azt temetni magukban?"
Szerintem normális ember még a gondolatát is el akarja annak temetni, hogy esetleg olyanná válhat, mint ők. Tehát igen. És én azt akarom, hogy minél kevesebb legyen belőlük.
"A homofóbia valójában arról árulkodik, hogy a társadalmilag kodifikált, s gyermekkorunktól belénk sulykolt maszkulin/feminin identitás nem egyszerűen a biológiai különbségek kulturális kifejezése, hanem egy szerepkívánalom kulturális felerősítése, kihangsúlyozása, homogenizálása."
Igen ez egy idézet, tehát nem az én véleményem. És ami még fontos, h a tanult nemi identitás egyik szerepe a heteroszexualitás védelme. Hasonlóan a csoportidentitás védelméhez (cigány kérdés). Ez evolúciós sajátosság, de mivel én nem vagyok etológus így azt hiszem ezzel le is tudtam a magyarázatot részemről. A gyűlölködés ebből fakad a hozzáértők szerint. Természetesen a kultúra és a társadalom is formálja az embert, amiben a médiának és a telekommunikációnak igen nagy szerepe van. Az ókorban is léteztek túlfűtött férfibarátságok példának okáért. Láttam már búza lányokat akik 100%ban csak divatbúzák voltak. Ez is egy érdekes jelenség :) Divatból búzának lenni... A cigányokról annyit, h más mentalitás más kultúra jellemzi őket és mindenki védi a sajátját ez evidens. És nem csak itt nálunk, de a világ bármely részét nézzük, sehol nem tolerálják őket, ami szintén tény és nem a saját véleményem.
Hú.erről teleírhatnék 10000 oldalt.
Röviden:
A melegeket azért utálják az emberek,mert nem tudják miért meleg-a meleg. Fentebb egy feltehetően iszonyatosan okos kommentelő azt írta,hogy nem akar olyanná válni.Az fél akinek vaj van a füle mögött.
Nem írok semmit..csak annyit,hogy láttam skinhead pasit a melegbárban faszt szopni,majd pár hónap múlva a tvben üvöltözni a melegekre.
A cigányok meg rohadjanak meg.
Ennyi:D
Nekem semmi bajom a melegekkel, amíg otthon intézik a dolgaikat a 4 fal között. Akik viszont melegfelvonulásokon vesznek részt, és provokálják az embereket, azokat utálom.
A cigányoknál jobban azonban senkit. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek!
22/L
"Nekem semmi bajom a melegekkel, amíg otthon intézik a dolgaikat a 4 fal között. Akik viszont melegfelvonulásokon vesznek részt, és provokálják az embereket, azokat utálom.
A cigányoknál jobban azonban senkit. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek!"
Teljesen egyetértek vele.
Akik kint vannak a felvonuláson és hirdetik magukat, azok gusztustalan szemét emberek! Aki pedig a saját neméhez vonzódik, legyen fiu vagy lány az lehet még attól kultúrált normális ember, lényeg hogy ne kérkedjen vele.
Mondjuk ha megtudom valakiről, hogy meleg akkor nem tudok ugy nézni rá mint eddig, ami nem azt jelenti, hogy megutálom őket, csak máshogy nézek rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!