A véderő tagjai mivel különbek a cigányoknál, hogyha ugyanúgy nem dolgoznak?
Csak egy ötlet: nem lopnak, nem rabolnak, nem gyilkolnak?
Bár a médiából megtudtam, hogy ez manapság már nem nagyon számít, úgyhogy akkor voltaképpen semmiben sem különböznek.
"nem lopnak, nem rabolnak,"-Sose tudhatod....
"nem gyilkolnak"-csak szeretnének,nomeg fegyverekkel rohangálnak katona ruhába,b@szod,ha én rohangálnék így a belvárosba lesittelnének és meggumibotoznának!
"nem lopnak, nem rabolnak,"-Sose tudhatod....
Akkor tehát szerinted a nemzetiségi vidékek magyarjai voltaképpen bekormozott arcú Védegyletesektől rettegnek a "békés, feszültsémentes" napokon, és éjszakákon, nem a cigányoktól?...
""nem gyilkolnak"-csak szeretnének"
Aha. Szóval, ha az állam - számomra imeretlen, de nyilván nyomós okból - elmulasztja teljesíteni a kötelességét, hogy a közrendet biztosítsa, akkor az állampolgároknak sincs joga védekezni a bűnözés ellen, ugye?
Hanem akkor mi is van? Bűnözés? Tűrni, vagy távozni? Igy gondolod?
Esetleg a te paranoid képzeletedben a rendfenntartás már auschwitz? Mondd ki bátran, megkönnyebbülsz tőle. Sok magadfajta így van ezzel. .
"nomeg fegyverekkel rohangálnak katona ruhába,b@szod,ha én rohangálnék így a belvárosba lesittelnének és meggumibotoznának!"
B@szod, ha ők rohangáltak volna fegyverrel, már rég lesittelték volna őket, vagy meggumibotozták volna őket. Honnan szedted ezt a hülyeséget, hogy "fegyverrel rohangáltak"???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!