Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most én vagyok hülye, avagy...

Most én vagyok hülye, avagy miért hallgat a kormány arról ami a nagyvilágban zajlik?

Figyelt kérdés
Minden országban az a legfőbb téma (és probléma), ami a világgazdaságban történik, minden ország azon van, hogy kieszeljen valamit ebben az áldatlan állapotban. A mi kormányunknak meg az a legfőbb gondja, hogy kidolgozzon valami frappáns, biztosan nagy sikert arató felsőoktatási törvényt, hogy még jobban megszivassák a munkavállalókat. Meg verik a mellüket, hogy még mindig mekkor a támogatottságuk. Na igen, mintha lenne náluk jobb. Kb. olyan kérdés ez, hogy melyik párttal szimpatizálsz, mintha azt kéne eldöntened, melyik ujjad harapjad le. Na de visszatérve: csak én nem látom, vagy tényleg nem naqgyon érdekli őket a kialakult helyzet? Pedig gyorsan el kellene kezdeni gondolkozni, mert tuti, hogy ez az egész durván befolyásolni fogja a jövő évi költségvetést. Vagy azért hallgatnak ennyire, mert már előre tudják, hogy újabb megszorításokat fognak bevezetni, és inkább hallgatnak, mint sz*r a fűben?
2011. aug. 9. 00:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Ha a szavazástól BÁRMI megváltozna, betiltanák..."

Ez Emma Goldman, nem?

2011. aug. 9. 11:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves 11:00,

Én nem tudom, te milyen hírportálokat olvasol, de én tegnap A METRÓ ALULJÁRÓBAN LÉVŐ vetítőn olvastam, hogy az európai bankok kötvényt vásárolnak...

Te, meg akit érdekel a dolog, nem találod meg a magyar sajtóban! És közgazdász leszel? Hu, hát gratulálok, na :)

Minden infóhoz hozzá lehet jutni, csak nem life.hu-t és Blikket kell olvasni...

2011. aug. 10. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!