Mi a véleményetek a Zeitgeist mozgalmáról?
Csak azért nem értesz egyet velük, mert valaki szerint gonosz zsidók?
Én érdekes elképzelősnek tartom, de néhány dolog azért nem világos számomra.
Az egész egy hülyeség, ebben még a szélsőjobbosok is egyetértenek.
Amúgy nem akarok személyeskedni, ez nem neked szól(mivel a dok. filmet nem te rendezted), de ez egy tipikusan szélsőjobbos fordulat:
"Viszont láttam egy olyan dok. filmet is amely rávilágított, hogy igazából ők végcélként ugyanazt akarják elérni mint azok, akik Új Világrendért és Világkormányért szólnak. "- na, ez már tényleg az összeesküvés elméletek csúcsa, a megtestesült radikális paranoia. Mikor már a sajátjaikban sem bíznak. Erről az jut eszembe, mikor vmi jobbikos nő kilépett a Jobbikból, és elkezdte terjeszteni, hogy a Jobbikot valójában zsidók irányítják. Vagy mikor egy netes fórumon arról vitatkoztak oldalakon keresztül, hogy a kurucinfót valójában Izrael, vagy az MSZP üzemelteti :D
És még a liberálisokra mondják, hogy paranoiásak XD
A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:03
Lassan kezd elegem lenni... egy szóval nem említettem meg hogy zsidók volnának. De ha azok, azzal se lenne bajom. Mikor értitek már meg ezt? Ha valaki kritikus Izraellel és vannak kérdései a Holokauszttal kapcsolatban, akkor már minden zsidót gyűlöl? Miért általánosítasz?
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:10
Neked meg csak ennyit mondanék: http://www.youtube.com/watch?v=OxPYa5mVlYU
Már láttam. Amúgy ebben a videóban csak arról beszélnek, hogy egy világkormányt akarnak létrehozni. Ez eddig sem volt túl nagy titok, mert az ENSZ ezzel a kimondott céllal jött létre.
Amerikában már a 70-es évek eleje óta divat ez az "Illuminátusok + világállam" összeesküvés. Nagyon sok vitát nyomtam már le összeesküvős emberekkel, szóval tudom, hogy nem vagy meggyőzhető.
"Mi a véleményetek a Zeitgeist mozgalmáról?"
Nincs ilyen mozgalom. Az, hogy néhány álmodozó tini meg néhány szerencsétlen félművelt emberke belekapaszkodik egy utópiába, amit egy butácska propagandafilmben látott, nem mozgalom.
"A filmjeik azok az igazi szemfelnyitogató filmek."
Nem. Semmit sem magyaráznak meg, viszont jól összekuszálják még azt a keveset is, amit a szerencsétlen átlagos Zeitgeist-néző a film megnézése előtt tudott.
"Csak azért nem értesz egyet velük, mert valaki szerint gonosz zsidók?"
Ezeket a "Szabadság, Egyenlőség, Testvériség!" típusú, álmodozó eszméket mind zsidó szellemiségűnek kell tekintsem. Demokrácia, szocializmus, szociálliberalizmus, liberalizmus, marxizmus, anarhizmus, mind egy kutya. Mind álomvilágot ígér, aztán a végén mindig csak egy szűk elit kezében összepontosul a hatalom, amelyik lényegében mindig elfelejti, hogy neki tulajdonképpen kikért is kellene lennie.
Még ha nem is mindet zsidó vezeti, de a szellemük és kezük nyoma attól még megmarad egészen a francia forradalomtól kezdve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!