MSZP vagy FIDESZ -re szavazzak?
Hallgass Szívedre
Szavazz a Fideszre
Hallgass ez eszedre
Ne szavazz a Fideszre
Te tudod mik neked a fontosak?
Leírnád nekünk.
Nincs jó és rossz. Olvass utána ha érdekel milyen gazdasági döntések, milyen jogi szabályozások történtek a múltban és jelenben. Biztos van ami téged is közelről érintett. Vannak még pártok mszp-én és a fideszen kívűl is.
Olvass Népszavát,Magyar Nemzetet együtt (ez két elvakult lap).
Egyikre sem
"Milyen párton álltok?"
a magam pártján
"Ki mit tett az országért?"
Az MSZP és a Fidesz eddig kárt okozott, ami jót is tett, az eltörpül a hülyeségeik és a korrupciójuk mögött.
"Nemtudom melyik oldalon álljak"
A magad oldalán.
" Lopni Megyünk a Parlamentbe"
Nem vagyok LMP-s de írd már meg, hogy ők mit loptak?
Hülye agyatlan droid. Azt hiszed, hogy vicces vagy, hogy mindig újabb f@szságot találsz ki rájuk?
Ők vannak kormányon, vagy a két rühes "nagy" párt?
"Amúgy jobbikos vagyok, mert szerintem ők az egyetlen olyan párt, aki tesz az országért, és még nem járatódott le."
Mit tesz?
Már lejáratódott egyébként, legalábbis jobb körökben.
"bár a kötelező erkölcsi oktatás viszont nagyon jó lenne"
Ez az ember szüleinek a dolga, még gyerekkorában, nem egy nyamvadt párté, amely ugyanolyan álszent, mint a többi!
xxm6 válasza:
Amennyiben e két választási lehetőséget tárnád elém a FIDESZRE szavaznék, mivel az MSZ(M)P nemelég, hogy negyven éven keresztül tönkretette az országot, még 4+8 éve rontották a levegőt a kormányhivatal élén.
Szívemszerint egy valóban konzervatív pártra szavaznék, tilk.: a magyar narancsot igazából, csak a libertáliskonzervativizmus teszi savanyúvá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!