Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is létezik terveze...

Szerintetek is létezik tervezett magyrellenesség?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy Magyarorszgot sokszor csesztetik pl. a cigányok miatt,hogy rasszizmus van itt,ami nem igaz,hisz éppen Szlovákiában és Romániában épitik betonfal köré a cigányokat!-Nekik miért nem szólnak,hogy rasszisták.

Azonkivül az sem érdekli nemzetközileg senkit,hogy milyen hátrányos helyzetben voltak és vanak m is a határontuli magyarok.

Mindig valahogy Magyarország a bünös,de őellene ha tesznek azt senki nem akarja látni.

Én ebbe először Magyarország gyengeségét látom.Mármint a politikailag.Sajnos a magyatországi lakosok többsége(önzösége miatt)még a szomszédja sem érdekli.Ezért ugy látja mindenki,hogy velünk bármit lehet tenni.

2011. aug. 6. 13:12
1 2 3 4
 31/33 gr. Shadow ***** válasza:

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:51

Nem emlékszem hogy én is becsületsértő szavakat használtam volna veled szemben! De úgy látszik ennyit tudnak a liberálisok :-)

Ha legalább egyetlen kérdésre kulturált és érdemi választ adtál volna...

2011. aug. 9. 19:16
 32/33 anonim ***** válasza:
már megbocsáss tisztelt árnyék gróf, de a válaszoló érdemi válaszokat adott, és nagyon kulturált és visszafogott volt, amikor a "gyökér" jelzővel illetett.
2011. aug. 9. 19:43
 33/33 gr. Shadow ***** válasza:
Nos, hát ha ez kulturált és érdemi akkor én kérek elnézést és a tiszteletbeli véglény titulust adományozom az anonim válaszolónak rendkívüli teljesítménye elismerésére.
2011. aug. 9. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!