Az ide írogatók többsége miért áll mindig a "rosszfiúk" oldalán a politikai vitákban?
Már rengeteg ide írogatónál tapasztaltam a következőket:
Az államalapításról, Szent István koráról szóló vitákban Koppányt támogatják, a középkori egyház bűneit tagadják, a felvilágosodást egy hülyeségnek tartják, a nácik oldalán állnak, Szálasit éltetik, utálják az USÁ-t és Oroszországot, Kínát, Észak-Koreát szeretik, a Jobbikot támogatják, az izraeli-arab konfliktusban az arabok mellé állnak, utálják a tudósokat és az anti-technika mozgalmakat támogatják.
És most jön a legújabb amit 5 perce olvastam: Az Amerikai Polgárháború egy ürügy volt, hogy az északiak politikája dominanciát szerezzen és a Dél volt a király.
Mi ez az állandó modernség ellen lázadás, és barbárság, primitívség támogatás?
Ez már nem puszta antiszemitizmus, rasszizmus, fasizmus, brutalitás-barátság, hanem egy komplett világ ellen, történelem ellen, modernitás ellen lázadás.
Miért van ez az egész?
"jah és a jobbik munkát teremt"
Lehet erről érdemes lenne kérdést nyitni, mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy ennek semmi köze a Jobbikhoz.
"politikában nincsenek "jófiúk", meg "rosszfiúk"."
Dehogynincsenek:
István: JÓ Koppány: ROSSZ
Humanisták: JÓ Inkvizitorok: ROSSZ
Felvilágosodás-támogatók: JÓ -ellenzők: ROSSZ
Amerikai Polgárháborúban Észak: JÓ Dél: ROSSZ
Antant: JÓ Központi Hatalmak: ROSSZ
Szövetségesek: JÓ Tengelyhatalmak: ROSSZ
Nyugati-Blokk: JÓ Keleti-Blokk: ROSSZ
Zsidók: JÓ Arabok: ROSSZ
MSZP, FIDESZ: JÓ Jobbik: ROSSZ
Ebből a táblázatból kiderül, hogy minden aminek érdeke a fejlődés az jó, és minden ami a fejlődés ellen van az rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!