Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ide írogatók többsége...

Az ide írogatók többsége miért áll mindig a "rosszfiúk" oldalán a politikai vitákban?

Figyelt kérdés

Már rengeteg ide írogatónál tapasztaltam a következőket:

Az államalapításról, Szent István koráról szóló vitákban Koppányt támogatják, a középkori egyház bűneit tagadják, a felvilágosodást egy hülyeségnek tartják, a nácik oldalán állnak, Szálasit éltetik, utálják az USÁ-t és Oroszországot, Kínát, Észak-Koreát szeretik, a Jobbikot támogatják, az izraeli-arab konfliktusban az arabok mellé állnak, utálják a tudósokat és az anti-technika mozgalmakat támogatják.

És most jön a legújabb amit 5 perce olvastam: Az Amerikai Polgárháború egy ürügy volt, hogy az északiak politikája dominanciát szerezzen és a Dél volt a király.

Mi ez az állandó modernség ellen lázadás, és barbárság, primitívség támogatás?

Ez már nem puszta antiszemitizmus, rasszizmus, fasizmus, brutalitás-barátság, hanem egy komplett világ ellen, történelem ellen, modernitás ellen lázadás.

Miért van ez az egész?

2011. aug. 4. 22:27
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
74%
Milyen ember az aki saját nemzete leigázóit tartja jónak?
2011. aug. 5. 00:21
 22/38 anonim ***** válasza:
87%

Mért teszel fel kérdést ha minden neked nem tetsző választ csak lehurrogsz?

El kell fogadni mindenkinek más az álláspontja lehet ,hogy az "írok" többsége téved lehet ,hogy te tévedsz.

De csak azért ne tegyél fel kérdést ,hogy lehurrogj mindenkit aki nem ért veled együtt.

Legjobb ezekben a topicokban ,hogy 1 másnak nem tetsző válasz miatt 10mp alatt 0% helyes válaszokat adó státuszba kerül az ember.

2011. aug. 5. 01:27
 23/38 A kérdező kommentje:

Én legalább normális hangnemben tudtam beszélni, te viszont dühöngsz, mint valami kutya.

Ilyen alapon én is bemoroghatnék 1-2 dolgot rólad, pl., hogy miért válaszolsz kérdésekre csak azért, hogy magadból kikelve leüvöltsd a kérdezőt, vagy bárki mást aki hozzászólt.

2011. aug. 5. 01:32
 24/38 anonim ***** válasza:
65%

MSZP, FIDESZ jó, ezen jót röhögtem lol XD

a jobbik még csak Gyöngyöspatán van, de már gonosz, a jobbik sátán keze aki érintésével emberek millióinak életét teszi tönkre, a kérdező gondolom ebben a tévhitben él, mert a jobbik más mint a többi párt

2011. aug. 5. 01:36
 25/38 A kérdező kommentje:
A Fidesz és az MSZP engedi, hogy legyen Magyarországon demokrácia és Amerikai Kultúra, míg a Jobbik alatt csak Turuldiktatúra lenne meg magyar népmesék
2011. aug. 5. 01:40
 26/38 anonim ***** válasza:
31%

"Az ide írogatók többsége miért áll mindig a "rosszfiúk" oldalán a politikai vitákban?"

1) Mert azt hiszik, hogy ez valami vagány dolog. Pedig csajozni nem nagyon lehet azzal, hogy "én radikális vagyok".

2) Mert azt hiszik, hogy ha mindennek az ellenkezőjét állítják, ami hivatalosan elfogadott, akkor ezzel "eredetiek" és "szabadon gondolkodnak". Valójában pont a gondolkodást spórolják meg ezzel.

"Miért van ez az egész?"

Nagyon egyszerű. Mindent, ami hivatalosan elismert, szorozz meg -1-gyel.

Tehát: Szent István hivatalosan nagy ember volt, akkor most legyen bűnöző. A demokrácia jó a diktatúra rossz, akkor ezt is fordítsuk meg, legyen a demokrácia rossz és a diktatúra jó. Stb. stb.

Ha mindent gondosan az ellenkezőjére fordítasz, amit a tapasztalat és a józan ész sugall, akkor megkapod annak a nagyon elterjedt típusnak a nézetrendszerét, amelyik mindig azt szokta bégetni kórusban, hogy "mi nyitott szemmel járunk a világban, szemben az agymosottakkal, akik mindent elhisznek, amit a tévében látnak".

2011. aug. 5. 03:16
 27/38 anonim ***** válasza:
86%
Ha te valóban liberális lennél, akkor nem címkéznél senkit rosszfiúnak azért, mert nem ért egyet veled. Öngól.
2011. aug. 5. 04:15
 28/38 anonim ***** válasza:
79%

Zsidók: JÓ Arabok: ROSSZ

MSZP, FIDESZ: JÓ Jobbik: ROSSZ

Nincs több kérdésem. FEKETE-FEHÉR VILÁG A MENŐ.

2011. aug. 5. 04:20
 29/38 anonim ***** válasza:
85%

Ki a kérdező, hogy úgyérzi, joga van eldönteni, hogy kik a rosszfiúk?

Számomra csak olyan kategóriák léteznek, hogy "számomra elfogadható", illetve "számomra elfogadhatatlan" érvek, hozzászólások.

2011. aug. 5. 07:16
 30/38 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon beszűkült gondolkodású vagy Kérdező... A világ nem így működik. NINCS egyértelműen jó és egyértelműen rossz, minden a szemszögtől függ. Ugyanúgy van egy csomó id*óta zsidó, ahogy teljesen normális arab, és viszont. USA-ban az éjszakiak sem pusztán jó szándékból szabadították fel a néger rabszolgákat, kellettek a gyárakba, és a munkakörülményeik a felszabadítás előtt sokkal jobbak voltak. Ha az Antant annyira jó lett volna, akkor nem minket büntet meg a legjobban (ráadásul úgy, hogy a 0-ról kellett újraépíteni az országot, mert stratégiailag a gazdasághúzó tényezők az országon kívülre kerültek). Ha pedig a Fideszre-MSZP-re használod a jó jelzőt (akik szétlopták az országot), akkor te sem tudod mit is jelent....
2011. aug. 5. 07:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!