Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Három állami tűzijáték auguszt...

Három állami tűzijáték augusztus huszadikán. Ki hogy fogadta?

Figyelt kérdés
Pesten kívül Baján, és Debrecenben is tartanak, miközben azt hallani mindenhonnan, mekkora xarban van az ország, meg, hogy hány bőrt húznak le az emberről csak, hogy törlesszék az államadósságot. Engem személy szerint felháborított, mikor hallottam. Erre van pénz?
2011. aug. 2. 19:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ha augusztus 20-a tényleg csak 136 millióba kerül, nem mondok semmit. A "konzultációra" több mint 800 milliót dobtak ki - 8 millió kérdőívet küldtek ki, utánaszámolva ez gyakorlatilag a postaköltség, de előzőekhez hasonlóan: mi értelme volt? Úgy se lesz semmi foganatja, az eredményeket meghamisíthatják, ahogy nem szégyellik.
2011. aug. 5. 01:35
 12/15 A kérdező kommentje:
Egyik válaszoló okos meglátása: hülyeségre mindig volt, van, és lesz pénz Fesztiválországban.
2011. aug. 5. 01:37
 13/15 anonim válasza:
Mondjuk ez azé' tényleg nagy fa**ság, majd elmegyek én a parlamentbe :)
2011. aug. 22. 21:49
 14/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 08-02 19:21

Ez voltam én. Nos, így utólag: nem volt valami nagy durranás, (azaz de, durranások elég nagyok voltak), nem voltam elájulva a látványtól. Szép-szép, de ennek olyan nagy feneket keríteni? Szerintem nem érte meg... a sétány, egyéb rendezvény oké, ismertessük a magyar ízeket a nagyvilággal, magyar szokásokat. De a tüzijáték szerintem felesleges volt.

2011. aug. 22. 21:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk úgy, hogy amit szemben a hegyen láttam, jobban megfogott :)
2011. aug. 23. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!