Pár kérdésem lenne:
ha havi 1000órát tudnak dolgozni az emberei összesen, minek neki 13 ember?
Tudtommal 40órás munkahét van, és 4 hét egy hónap. Ez 160óra/fő/hó. 12emberrel számolva(mert ugye a 13. szabadságon van) 12*160=1920óra/hó. Vagy ő 4 órában akarja dolgoztatni az embereket 250ezres bérért?
Ezt magyarázza már meg valaki...
Én se mondhattam volna el szebben.
A lényeg főleg ott van,hogy ha valaki keres nettó 150 ezer forintot akkor a munkáltatónak(pl nekem) 300 ezer forintjába kerül.
Ezt valahogy kevesen értik meg,és csak szitkozódnak,hogy kevés a fizetés.
Értem én,maximálisan,de várnám a javaslatokat a munkavállalóktól.
Ez kamuszöveg. 13 emberből mindig egy szabin lenne...és mi lenne ha egyszerre vennék ki a szabijukat, mondjuk akkor mikor a főnökúr nyaralni megy, vagy/és karácsony, és szilveszter között...mint általában a legtöbb cégnél is szokás.
Aztán férfiakat sem alkalmazhatna a drágám, mert ha az asszonynak elfogy a szabija, ill a főnöke elbocsájtással fenyegetőzik, mer" az a büdös kölök, már megint a kórházban van kétoldali tüdőgyulladással( direkt betegszik meg a kis roh@dék, hogy a céget tönkretegye ), akkor bizony a papának kell szabit kivennie, vagy elmennie táppénzre, úgyhogy a nők kizárásával semmit nem nyert, a gyermekes férfiakat ugyanúgy érinti a probléma, és mehetnek GYES-re is...és mennek is, manapság ez már bevált gyakorlat, mert van olyan, hogy anyuka többet keres.
Amúgy a kirúghatlak ha akarlak nálam kicsapta a biztosítékot, mert láttam pár szülőt, aki ez miatt volt képes veszélyeztetni a saját gyereke egészségét( emiatt viszi be sok anyuka belázcsillapítózva a gyereket óvodába, aki nem elég hogy beteg, még a többieket is megfertőzi, aztán szeptemberben ez elkezdődik, és januárra a fél csoport a kórházban köt ki súlyos/ életveszélyes szövődménnyel. Nem túlzok, az egyik kisfiúnak a baci harmadik körben a csípőizületére ment rá...lebénult a lába, és az ilyen mocsok munkáltató meg röhög a markába. ). Az ilyen főnököket kéne már végérvényesen innen kirúgni, mert az embernek nem csak a munkaidejében osztogat feladatokat, de a családokat is képes tönkretenni nagyobb nyereség reményében.
ma 15:43
13 ember után járnak állami támogatások,csak ezt elfelejtette beleírni.
Egyébként igazad lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!