Mit tippelsz, hány Fidesz-úttörő tud átvinni 1 db. Öregnénit a zebrán?
Figyelt kérdés
A régi vicc szerint egy egész őrs kellett hozzá - Öregnéni ugyanis nem akart átmenni. Ma több millió Öregnéni nem akar átmenni a Fidesz-úttörőkkel (nem akar három gyereket, nem kell neki nemzeti gazdaság, kettős állampolgárság - pedig jó ideje megy a győzködés, hogy abból lesz majd nyugdíj, jólét, összetartó közösség). Szerinted Öregnéni végül belátja a saját érdekét?2009. ápr. 8. 07:17
1/10 anonim válasza:
Akkor mi kell az Öregnéninek... internacionálé, vagy Magyar Gárda?
2/10 anonim válasza:
Melyik öregnek nem kéne három unoka? Vagy négy kerék? Nekem kellene.
Vagy elvetessük? ( a gyerekemet) Még nem késő...
DE a nemzeti gazdaság marad! Ugyanis ott dolgozom. És az öreganyám is.
3/10 anonim válasza:
Téged szerintem úgysem fenyeget a kettős állampolgárság réme.
A határon túli magyarok meg még egyszer nem állnak szóba velünk. Az unokáik se, ha rajtuk múlik. Ez el lett intézve vagy száz évre, nem kell a 26 millió romántól félni. Egyébként is, mi járunk ki .
4/10 anonim válasza:
Sosem fogja belátni, de már nem húzza sokáig.
5/10 anonim válasza:
Állj! A kettős állampolgársággal ne szórakozzunk! Én egyetlen határontúlra szakadt magyartól sem hallottam a sértődöttség hangján beszélni erről, csak mindig a "kismagyarországi" hazafiaktól. Onnan kezdve szerint hiteltelen, hogy politikát csináltak belőle, és ezért nem szabadna vagdalkozni vele. Az én nevemben senki ne kérjen bocsánatot, hiszen nem tudja, hogy mit szavaztam, és annak mi volt az oka - akár igen, akár nem. És az egész undorító, mert nem arról szól, hogy nekik legyen kettős állampolgárságuk, hanem valami egész másról!
6/10 anonim válasza:
A túliak simán megvetnek minket. Elég általánosan. Nem óhajtanak közösködni velünk. Nem is csodálom.
A néne ott fog elaggni az út szélén. Vajon lesz, aki elkaparja majd?
7/10 anonim válasza:
Tőlem állhat ott a világ végéig. Ha nem akar, ne jöjjön.
9/10 anonim válasza:
Öreg néninek van három gyereke és 9 unokája. Nem akar átmenni, mert nem tudja, ott mi van, és a boldogsága nem ettől függ. A szeretet, megértés, tolerancia nem a nemzetgazdaságból származik. Öregnéni sokat megélt már ahhoz, hogy valami teljesen újba vágjon. Túl sok a tapasztalata ahhoz, hogy tudja: a szar a másik oldalon is büdös.
10/10 A kérdező kommentje:
Öregnéni csak a viccben öreg és néni, lehet ő 25 éves srác is, aki a plázában növeszti a szakállát, és azt hiszi, a toleranciához nem kell közös hazai jólét. Neki elég, ha ő megköti a különalkuját, és a mának él. Ettől a sok különalkutól lesz aztán büdös mindannyiunk holnapja, és alacsony mindannyiunk nyugdíja.
2009. ápr. 8. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!