Ha a jobbik hatalomra kerülne egyszer akkor kitörne a polgárháború?
Mudri Lav!
Csak onnan hogy magamból indulok ki és a barátaimból. Én nagyon gondolkodtam tavaly hogy fideszre ikszeljek vagy Jobbikra...nem jó helyre húztam az x-et amit majd 2014-ben korrigálok.
"Ilyenek vagytok ti magyarországiak, ha valami rossz történik, már mennétek is.
Kolozsváron maradt egész családom, amikor Kötél György(Gheorghe Funar) volt a polgármester, pedig ő rosszabb mint a Jobbik, ő hazaakart minket küldeni Ázsiába."
A Jobbiknál jobb nincs, mert ők a magyarság a nép érdekeit képviselik, tehát ez az összehasonlítás értelmetlen.
"Az katonai puccs, de a jobbik úgysem kerülne hatalomra."
Ezt ismételgesd 14ig.
Hahahahha
"A diploma megszervezése után nem tervezem az ország elhagyását, itthon szeretnék maradni. De ha jönne a jobbik mint kormánypárt (aminek semmi esélye) abban a pillanatban mennék innen."
Konkrétan milyen diplomát szervezel? Fogalmazástudományit?
" Én pont pár hónapja kezdtem pl arra felfigyelni, hogy a megyeszékhely fő terén egyre több a hajléktalan. Már-már 5 percre nem állhatok meg, míg pl várom a kocsival érkező szüleimet, mert egyből jönnek oda kéregetni, én meg mindig adok, senkitől sem tagadok meg egy kis aprót."
Szerencsére itt a fidesz és megtiltotta a koldulást. Ha majd elkezdenek éhen halni betiltják az éhhalált is :D
<covenant>!
Csak azt ne mondd, hogy a Ti táborotok csupa-csupa értelmiségi! :) És persze ezzel nem a Nemzeti Radikális oldalt akarom megsérteni (én is az vagyok), csak kicsit nézz már körül.. :)
Előző vagytok!
*Nézz már magad körül
Miért ítélkeztek olyanról amit nem is tapasztaltatok?
Lehet, hogy a Jobbik hozná a megváltást de az is lehet, hogy még szarabb helyzetben lennénk mint most!
"Kockázat nélkül nincs nyereség".
Miért törne ki? Komolyan mondom, néha falnak tudnék menni egyes emberek agymosottságától.
Mi lenne ha a Jobbik hatalomra kerülne? Mit is ígérnek? A magyar gazdaságok támogatását? Rendrakást? Hűha! Féltek a rendtől? Én inkább az utcán cirkáló cigánybandáktól félek, de ti tudjátok...
"Mi lenne ha a Jobbik hatalomra kerülne? Mit is ígérnek? A magyar gazdaságok támogatását? Rendrakást? Hűha! Féltek a rendtől?"
A Fidesz meg az egészségügyben 400%-os fizetésemelést, és 14. havi nyugdíjat ígért. Látom, te is hiszel még a tündérmesékben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!