Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a jobbik hatalomra kerülne...

Ha a jobbik hatalomra kerülne egyszer akkor kitörne a polgárháború?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 11:17
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
9%
Az katonai puccs, de a jobbik úgysem kerülne hatalomra.
2011. aug. 1. 12:51
 22/44 anonim ***** válasza:
86%
Már miért törne ki? Vannak jobbikos települések, ott sincs semmi rendkívüli. (Még mielőtt hőzöngésbe kezdenének néhányan, megjegyzem: nem vagyok jobbikos, sőt nagyon sok dolog miatt haragszom rájuk.)
2011. aug. 1. 13:01
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

"A diploma megszervezése után nem tervezem az ország elhagyását, itthon szeretnék maradni. De ha jönne a jobbik mint kormánypárt (aminek semmi esélye) abban a pillanatban mennék innen.

Baloldaliként akkor itt ugyis csak egy zsidóbérenc antimagyar lennék..."

Érdekes, nekem még 2 évem van a diplomáig, elég jó úton haladok, de én pont fordítva gondolom, mint te. :) Na, akkor kinek van igaza? :D Én meg CSAK akkor maradok itthon, ha a Jobbik nyeri a választásokat 2014-ben, 70ezres minimálbérért meg azért, hogy a cigányok megverjenek az utcán, azért itt nem maradok. Itt nem arról van szó, hogy kit minek néz ez vagy az a párt, hanem arról, hogy élhető-e az ország, és nem, nem az, egyre élhetetlenebb! Én pont pár hónapja kezdtem pl arra felfigyelni, hogy a megyeszékhely fő terén egyre több a hajléktalan. Már-már 5 percre nem állhatok meg, míg pl várom a kocsival érkező szüleimet, mert egyből jönnek oda kéregetni, én meg mindig adok, senkitől sem tagadok meg egy kis aprót. Na de amikor egy hónapban már 1000-2000Ft-om erre elmegy, akkor inkább a Fő tér közelébe sem megyek már. Volt olyan ismerősöm, aki nem adott a kéregetőknek, erre nekiment az egyik! Ilyen egy élhető ország?! Hát kössz nem, itt vagy rendet tesz valaki, vagy az értelmes fiataloktól ne várjanak semmit.

2011. aug. 1. 14:09
 24/44 anonim ***** válasza:
87%
14:09-es vagyok. Elnézést, a kérdésre válaszolva, nem, nem lenne polgárháború. Egy ideig zavarognának az ellenzéki népek, nem tetszene nekik, félnének is talán az agymosás miatt, amit évekig kaptak, de pár hónap után rájönne mindenki, hogy a Jobbik nem fekete bárány, nem is maga a sátán, és nem kell tőle összecsinálnunk megunkat, és hogy mindenki élhet tovább úgy, ahogy ő akarja. :) Ebben biztos vagyok, nem kell túldramatizálni bizonyos dolgokat, nem kell olyantól félni, aki eddig még sosem bizonyította, hogy ártana nekünk, sőt! Csak azt bizonyították eddig, hogy megvédenek minket, képesek helyre tenni a közbiztonságot pl.
2011. aug. 1. 14:15
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen borzalmas világ lesz itt, ha a Jobbik hatalomra kerül. Dunába lövések, koncentrációs táborok, fehérterror, Gestapo, könyvégetések meg amit el tudsz képzelni. -.- Rettegjetek csak ha nincs jobb dolgotok, de hülyeségeket nem kéne összehordani.
2011. aug. 1. 14:17
 26/44 anonim ***** válasza:
19%
14:09, és szerinted a Jobbiktól kevesebb lenne hajléktalan? Persze, ha a kisebbségieket a Dunába lövik, akkor biztos, csak szerintem nem igazán ez a helyes kezelése a hajléktalankérdésnek. Teszem hozzá, az sem, ami most vagy az elmúlt években volt.
2011. aug. 1. 14:25
 27/44 anonim ***** válasza:
0%
Remélem nem kerülnek hatalomra, de ha mégis, és esetleg kitörne egy polgárháború, szinte biztos, hogy a fél világ (az okosabbik fele) a felkelőket támogatná (tehát nem a Jobbikot).
2011. aug. 1. 15:20
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

"Úgyse fog hatalomra kerülni. Max akkor, ha teljesen lezüllesztik az oktatás színvonalát és a mostani 15%-nyi birka helyett mindenki olyan értelmi színvonalon lesz."

Akkor bizony kezdhetsz rettegni. Ugyanis a Fidesz és az MSZP már olyan szinten lezüllesztette, hogy egy mai diploma egyenértékű egy rendszerváltás előtti általános iskolával, és a mögötte rejlő tudásállomány is kis híján megegyezik, azzal a különbséggel hogy a régi általánost végzettek még számolni is tudnak.

2011. aug. 1. 17:26
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagyok vicces kedvemben, de ha hatalomra kerülne, akkor nem igazán szeretnék itt maradni, és asszem még lennénk ezzel páran így. Fognám a diplomámat és keresnék valami olyan helyet, ahol lehetőleg azt sem tudják, hol van Magyarország."

Tündérke! A hozzád hasonlóknak a Fidesz alatt sem kötelező maradni!

2011. aug. 1. 17:29
 30/44 anonim ***** válasza:
0%
Miért gondolja az összes jobbikos, hogy ha valaki csalódik a fideszben, az utána rögtön az ő karjaikba fog rohanni?
2011. aug. 1. 17:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!