Mindig mondják, hogy a romák nem dolgoznak. HA te munkáltató lennél felvennél egy roma jelentkezőt?
Én nem szeretném,hogy a cigányok dolgozzanak.Senkinek nemkivánom,hogy cigányokkal dolgozzon együtt.
Én azon a véleményen vagyok,hogy azt se bánom ha 2-3eft-al többet fognak le a fizetésemből a cigányok segélyezésére.
Elég ha az utcán zaklatják ez embereket nem,hogy még a munkahelyen is.
14:02es
Szerinted melyik Magyar akar odamenni a 11 romád közé dolgozni? :)
Csicskáztatnák,megaláznák.
Kedves kérdező!
Mert nem gondolják végig a Magyarok,hogy hova is vezetne ha dolgoznának a romák.
Felénk van egy gyár 70%-ában romák dolgoznak,csak a legkeményebb vagy legszegényebb magyarok mennek oda dolgozni.(akinek már minden mindegy) Az ottani cigány dolgozók csicskáztatják,lehúzzák pénzel,cigivel az embereket.Nagyon sok esetben munka után meg is verik a magyarokat. Hiába panaszkodnak a főnöknek a sok roma összevan beszélve és mást állítanak,hogy a végén szegény magyar marad a sz@rban :(
""Nem minden roma olyan mint amilyenek a Borsod megyei putrikban laknak. Csak mindig őket hozzák fel.""
Ez a gyár nyugat dunántúlon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!