Hogyan lehet csatlakozni a fideszhez?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 00:29
11/16 anonim válasza:
" A politikusok munkáját innen a netről mindenki el tudná végezni, csak amikor a valóságban kell jogi ügyeket megoldani, pályázatokat megírni, üzleti szinten nyelveket beszélni, egy egész városért felelni, dolgozni, akkor bele is törne a bicskájuk."
Csak a tiéd kolopele. Az öt elemiddel nehézkes lenne.
12/16 anonim válasza:
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:59
Mr. Agy! Te biztos aztán jobban csinálnád!
13/16 anonim válasza:
Semmi gond az 54 % - ossal, ő már régen rám van szállva. Ennyi öröme hadd legyen szegénynek az életben.
14/16 anonim válasza:
kolopele!
érdekelne a véleményed erről:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__204..
15/16 anonim válasza:
Nem igazán értem mit kellene ehhez szólnom. Sok benne az igazság, igazak a fizetendő bérek utáni további fizetési kötelezettségek is, azok a nők akik ott dolgoznak nálam nem lesznek kirúgva ha gyesre mennek, addig helyettesíti őket más, utána jöhetnek vissza. Egy külföldi érdekeltséggel rendelkező, szinte kizárólag külföldre termelő gyár, ami ráadásul az egész világon egyedülálló és havi szinten 200 milliós bevételt produkál nem tudom mi a gond vele. Vagyis még mindig nem tudom mire is vagy kíváncsi ezzel az írással kapcsolatban. Elismerem, hogy a Magyarországi kisvállalkozások erre képtelenek, de ez miért kellene hogy érdekeljen engem? Ahogy a dolgozóimat sem érdekli, amíg ilyen fizetés mellett dolgozhatnak. És ha rajtam múlik, ez nem is fog változni. Rengeteg ember van ma az országban akik szívesen dolgoznának akár 100 ezerért, vagy ennél is kevesebbért havonta, de még erre sincs lehetőségük, éppen az ilyen magyarázkodó módszerek miatt. Nem alkalmaz addig embereket amíg nem tud több mint 200 ezret fizetni. Akkor addig ő sem él semmiből, vagy feketézik? Az embereknek sem jó ez, akik dolgoznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!